Hangi amfiyi alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

fender frontman'ın sert tonlardaki performansı iyi midir? yoksa clean tonlar için mi söylüyorsunuz?? bir de efekt olayı nasıldır frontman'da?? prosesör gerektirir mi??
 
fender frontman yazarsan milyon döküman çıkar dostum . ben sadece fikrimi söyledim amerikan fender ile metal yapmayı düşünüyorsan gerçi zaten gelmez onlara frontman :)
 
Marshall'ın ve Roland'ın fiyatına bakayım dedim (sıfır olarak alacağınızı varsayarak söylüyorum), bunları alacağınıza Blackstar HT1 Combo alın aynı fiyatlarda, en azından adam gibi amfiniz olur, gereksiz oyuncaklara para bayılmamış olursunuz. Efekt falan için de acele etmeyin, paranız oldukça eklersiniz, önce düzgün bir amfi edinin.
 
doğrudur blackstar çok iyi fakat micro cube ve marshall 2. El 250 ye buldum ,blackstar 2. eli yok sıfırı da 500 lira
 
Yani siz bilirsiniz tabi ama gitara parayı vermişsiniz, amfiye de verin, gitarınız mutlu olsun bari. Do-Re'de nakit alım 448 TL gözüküyor. mg ya da roland ile uğraşacağınıza gidin bir ses kartı alın bilgisayardan guitar rig falan takılın en kötü.
 
Marshall ın mg serilerini ben amfiden saymıyorum. Para tuzağı sadece. Marshall tonuyla alakasıda yok zaten. Blackstar tabiki daha mantıklı fakat eğer ucuz amfilerden istiyorsan roland mantıklı. Yada senin yerinde olsam benim tercihim line6 spider iv 15 ten yana olurdu.
 
tamam vai dışındakilere bak alayı Marshal kullanıyor

Blackstar amfiler Marshall tabanlı amfilerdir. Ton olarak Marshall (tabi bunu söylerken kelimenin tam anlamıyla Marshall'lardan - JTM, JMP, JCM vs. - bahsediyorum, transistörlü oyuncaklardan değil) amfilere çok yakındırlar. Zaten kurucuları da 2 eski Marshall tasarımcısı. Ayrılıp kendi firmalarını kuruyorlar.
 
Hocalar o zaman size durumu şöyle özetleyim 1 ay sonra kadın doğum ihtisasına başlayacağım muhtemelen bikac sene çok vakit bulamayacağım ki sonrası da belirsiz. bu yüzden ucuz bi amfi ile bu süreci atlatayım daha sonra zaman ve para bulunca blackstar gibi bi amfi alırım diyorum.dolayısıyla sanırım micro cube alacağım.herkese teşekkürler
 
Dostum zamanında Carvin Legacy kullanıyordum. Bazen onu kapatıp saatlerce MG50 çaldığımı bilirim. Şahane bir amfi. Ev için de çok çok ideal. MG'den uzak dur diyenlere aldırma sen. Senelerimi verdim MG serisine. Neredeyse tüm tarzları yapabileceğin, kolay sertleştirip yumuşatabileceğin bir amfi. ;)
 
Yani imzasında bugera lar mesa boogie ler ve neredeyse hepsi butik pedallar olan insanlar var ve mg15 - mg30 amfidir diyorlar. Hangisine inansak? imzayamı yoksa amfi tavsiyesinemi?
 
Yani imzasında bugera lar mesa boogie ler ve neredeyse hepsi butik pedallar olan insanlar var ve mg15 - mg30 amfidir diyorlar. Hangisine inansak? imzayamı yoksa amfi tavsiyesinemi?

Roland Micro Cube'e göre MG15 daha bi amfi. Bugera'lar,butikler,mesa'lar belirlemiyor bunu. Gerçekten kullanmış ve hayatın kadar amfi tanımış biri olarak MG15 öneriyorum. Sıkıntın varsa söyle güzelim.

Fiyat aralığım 3000 lira derse, ne önerirsiniz derse ona göre bir cevap verirdim. Sunduğu şey micro cube ve MG15. Seçimimi yaptım. Tavsiyemi verdim. Ha dersen ki MG15 amfimi yahuuu... Ben sana öyle bir setup yazarım ki üf dersin. O yüzden neye inanacağını sen belirle. Ben gereken herşeyi yaptım ;) MG30 fiyat/performans olarak en iyi amfilerden biridir.
 
Geri
Üst