KorayE demiş ki:-Aynı soundla olmasa da tek gitarlı gruplarda doluluğu sağlayan Billy Sheehan, Tim Bogert, Geezer Butler vb. birçok basçı var. Belki bunların (özellikle Sheehanın) yaklaşımlarını inceleyerek kendine ait birşeyler bulabilirsin. Sadece DiMaioya yoğunlaşmak uzun vadede tekniğini ve yaklaşımını çok kısıtlayacaktır....
-"Normal" bas soundları ile sadece akorların kök notalarını, ya da power chordları çalmak dışında gamdaki nota seçimlerin olsun, slap vb. olsun farklı tekniklerle de arkayı rahat doldurabilirsin... 😀 😀
-Yerinde olsam çok ince tellerle (035,030) ve A-D-G-C konfigürasyonuyla nasıl hissedeceğimi denerdim bir süre.....
Tel olarak da DR'nin 30'luk HiBeam'ini düşünüyorum. Sence bu nasıl bir tercih olur?
ROTOSOUND SOLOBASS 'ı denedinmi perdesizde.Pressurewound bi tel,bence alıp bi bak,flatwound ve roundwound'un güzelliklerini aynı anda bulacaksın,bi dene,klavyeyide aşındırmaz üzeri pressli bir roundwound çünkü,
ESP LTD B405 5 String Bass 735$ ne dersiniz alaym mı? özellikleri neck-thru strings-thru-body maun agacı manyetikler EMG-40 Active EMG EQ active var http://www.americanmusical.com/item--i-ESP-B405-TBK.html (amerika olması sorun deil birine yollatıcam ama avrupaya yaklasık aynı fiyata yollayan varsa sölerseniz süper olur..)
KORAY Ankarada bulamazsın malesef ben direk rotosound'dan getirtiyorum kredi kartı kabul ediyorlar,1 haftada kapına gelir teller🙂fiyatı 16-17 sterlin.