Dostum beni kandıran falan yok Jackson un gücünü bütün dünya biliyor...
Hiçbir jackson akort kacırmaz, ayrıca akort etmeyi de biliorum evelallah öyle bir sorunum yok! Ben cort markanın fena olmadıgını ama akort olayında sorun yasanabılcegını soyledım.
Ben domajor duzeninde kullanıyorum akort u tamammı? Lanet olsun ki para kazanmak ıcın piyasa music yapmaya ihtiyacım var ve bu yuzden sureklı akort değişikliği gerekiyor. Anlatabildimmi?
Sen en iyisi bahsettiğin js30 unu bir al, bir ay falan geçsin bir, sonra söyle son sözünü. Erken konuşma.
Hem ben js30 u floyd rose yok diye biliyorum.
😀 yorum yapmadan once bi bak istersen JS30 rr Rhoads modeline rastansaga! Atalay sahidimdir Atalay'a sorabilirsin.
Bu arada Jackson la X-th yi aynı kefeye koyman cok büyük bir hata olabilir... Dostum sen git Valentino Rossi ye ver mobileti ondan sonra ondan bişeyler bekle... tabiki mobiletle yapılabilincek max seyi yapar ama adama Honda'sını verirsen gorursun ne kadar prof oldugunu... sen sustain olmayan bi gitarı git ver petrucci nin eline sonra deki o adam cok iyi bir gitarist onun eline 100$ lık gitar ver adam konusturur... yani imkanı olmayan ekipmanla nası kendi prof.lugunu gostercenki? anlatmak istediğimi anlayan anladı...
sen diyorsun ki kardesim Cort a b*k atma o senin kendi beceriksizliğin. Ama bence sen git bide eline Harbi Floyd rose lu Jackson al hatta haftalarca kullan... ondan sonra gor Jackson ile cort arasındaki floyd rose farkını...