tatli lafmis 🙂nienturi demiş ki:öğrenmeyi öğrenesin 😉
rolandDESCHAIN demiş ki:heavy metal calacam floyd lu da olur p1cguartl1da fark yapmaz ama 1nce duzgun b1s1 olsun sadece amma cok alet var ibanez 1y1 ses de var ama goruntu yok anlay1n 1ste
ChatKing demiş ki:Ya düşünürken aklıma çok garip bişey geldi 😀 Şimdi biz bu joystick (switcher galiba 😀 ) i biyerlere getiriyoruz ona göre hangi manyetiğin çalıştığını belirliyoruz ya.. Ortadayken ortadaki sağdayken sağdaki veya hem ortadaki hem sağdaki çalışıyor.. Ama bunların hepsinin çalışmasının imkanı yok mu aynı anda 😀 yoksa ben mi yanılıyorum biyerlerde :? ??
DrB demiş ki:
YT demiş ki:doom ve türevleri, melankolik, hüzünlü şarkılara ii giden bişey arıyorum..önerilerinizi bekliorum, şimdiden teşekkür ederim..
RG7321'i bir eleman 900 milyon civarına almış Esk.de. ama ben o parayı hayatta vermem. Git bak alım satım bölümünde, oradaki umutun (celephais) başlığına. Ondan amerikadan 200-250 dolar civarında bir fiyata ebayden al. Hatta bir de yanına dimarzio blaze manyetiklerde al 2 tane. 250+130 dolar gibi tutsa beraber+10 dolarda onları taktırmasına versen etti mi sana 380 dolar. Yollanması da taş çatlasa 75 dolar tutsa, oldukça hesaplı bir bütçeye dimarzio destekli, hard caseli yılan gibi bir 7 telli sahibi oldun 😉Knife-Party demiş ki:Merhaba amerika işi malesef yattı bu yüzden türkiyeden
1-floydsuz
2-Esp jackson veya ibanez
3-orta kaliteli( ne kötü ne çok abartı)
bir gitar almak istiyorum türkiyedeki ibanez rg7321 veya bu şartlara uygun ne gitarlar ve fiyatları neler yardım eder misiniz ??Şubatta konser olcak floyd lu gitar konser ortasında akord etmek filan çok zor iş birde akord kaydırcam ohoo 🙁
rastansaga demiş ki:Cort kx5, ağaç ve manyetik olarak öne çıkar çünkü diğerlerinin biri agathis, diğeri talaş, kx5 te ise ıhlamur(basswood) var. Manyetiği de en yüksek çıkışlı pasiflerden birisi olan motherbucker adında birşey. Trash için bire birdir bu gitar. Ayrıca köprüsü TonePros marka(iyidir) ve teller gövdeden içderi girdiği için(string-thru) sustain i (sesin uzaması) yüksektir. Kısacası o fiyata alabileceğin diğer gitarlara 10 basar.
emirizmir demiş ki:rastansaga demiş ki:Cort kx5, ağaç ve manyetik olarak öne çıkar çünkü diğerlerinin biri agathis, diğeri talaş, kx5 te ise ıhlamur(basswood) var. Manyetiği de en yüksek çıkışlı pasiflerden birisi olan motherbucker adında birşey. Trash için bire birdir bu gitar. Ayrıca köprüsü TonePros marka(iyidir) ve teller gövdeden içderi girdiği için(string-thru) sustain i (sesin uzaması) yüksektir. Kısacası o fiyata alabileceğin diğer gitarlara 10 basar.
Nasıl yani (esp ltd viper50) ve( washburn x12) nin ağacı talaş , manyetikleri de kx5'inki kadar iş yapmaz mı demek istiyorsun .Bence bukadar küçümseme bu gitarları ikiside dünyaca ünlü markalar. Ama öğrendiğim iyi oldu.Verdiğin bilgiler için sağol.Bir de bu gitarlardan hangilerine emg 81 85 takabileceğimi söylersen sevineceğim.Rastansaga ile aynı fikirde olanlar var mı?