@celaphis yardımcı olur. Onun yerine sen de Cort düşünebilirsin veya. 🙂 Bir gün herkesin Cort'u olacak.
ozkan87 demiş ki:ben ilk kez gitar alacağım, Çalmayı alacağım gitarda öğreneceğim ve olabildiğince ucuz bir gitar almak istiyorum..İlk etapta bilgisayara bağlayarak kullanacağım. Bana fikirlerinizle yardımcı olabilirmisiniz fiyatlar nedir? teknik bilgiler? açıkçası bu konuda pek bilgim yok
Şimdiden teşekkürler
ozkan87 demiş ki:yaa 250ytl civarı çıkmak istiyorum bildiğiniz daha ucuz bir gitar marka modeli varmı
ozkan87 demiş ki:zaten gitarı bilgisayarda kullanacağım yeni başlıyorum ucuz bir gitar arıyorum çalmayı öğrendikten sonra daha iyilerini alırım
rastansaga demiş ki:emirizmir demiş ki:rastansaga demiş ki:Cort kx5, ağaç ve manyetik olarak öne çıkar çünkü diğerlerinin biri agathis, diğeri talaş, kx5 te ise ıhlamur(basswood) var. Manyetiği de en yüksek çıkışlı pasiflerden birisi olan motherbucker adında birşey. Trash için bire birdir bu gitar. Ayrıca köprüsü TonePros marka(iyidir) ve teller gövdeden içderi girdiği için(string-thru) sustain i (sesin uzaması) yüksektir. Kısacası o fiyata alabileceğin diğer gitarlara 10 basar.
Nasıl yani (esp ltd viper50) ve( washburn x12) nin ağacı talaş , manyetikleri de kx5'inki kadar iş yapmaz mı demek istiyorsun .Bence bukadar küçümseme bu gitarları ikiside dünyaca ünlü markalar. Ama öğrendiğim iyi oldu.Verdiğin bilgiler için sağol.Bir de bu gitarlardan hangilerine emg 81 85 takabileceğimi söylersen sevineceğim.Rastansaga ile aynı fikirde olanlar var mı?
Bunlar benim fikrim değil, gerçekler: hardware-ağaç vs. hepsi belli. Bahsettiğin EMG leri de üçüne de takabilirsin.
Şu adresi kontrol et: http://www.schoolmusic.co.kr/Shop/index.php3?var=Good&Good_no=5395 (videosu da var)
Edit: Şu güzellik alınmaz mı kardeşim valla biraz daha konuşursak ben alacam ağzımın suyu aktı.