dorlin demiş ki:her soruşumda gittikçe genelleşiyorum ama .. 😀
max 850-900 ytl'ye bir gitar almayı düşünüyorum. Thrash-Power metal çalıyorum.Özellikle ince klavyeli veya beni hızlandıracak,iyi tonları olan gitarlar öncelikli benim için. Bir türlü karar veremedim,bir de size sorayım dedim.
Olur olur...biskuwi_etu demiş ki:ben bişi sorcam...benim jackson gitarım war..cidden cok sewdiğim sert tonları war..ama ben mesela manyatiğin tekini dğiştirip clean tonları cok daha guzel olan bir manyetik taksam guzel olurmu...sapın bitimindeki manyatik kopru diyolardı sanırım onun yerine clean.i iyi olan bir manyetik taksam olur mu?
gogostar demiş ki:Olur olur...biskuwi_etu demiş ki:ben bişi sorcam...benim jackson gitarım war..cidden cok sewdiğim sert tonları war..ama ben mesela manyatiğin tekini dğiştirip clean tonları cok daha guzel olan bir manyetik taksam guzel olurmu...sapın bitimindeki manyatik kopru diyolardı sanırım onun yerine clean.i iyi olan bir manyetik taksam olur mu?
ChatKing demiş ki:Gibson Les Paullerin en ucuzu sanırım 2300-2400 dolar vardır ki bu yurt dışında.. Bence alacağın gitara kendi kendine karar verebilecek düzeye gelene kadar alma öyle bi gitar (Herkes böyle diyo' bu forumda ben de onlar gibi demeye başlıyorum artık 😀 )