Neck'te Evo Neck
Bridge Evo Bridge
Middle Fast Track 1 (Hum-Cancelling)
Görüldüğü üzere birde extra switch takılmıştır gitara böylece middla da şu seçenekler olabiliyor artık
(X kullanılmıyor demek anlamına geliyor burda)
X-H-S , S-H-X , X-S-X , X-H-X , S-S-X , X-S-S
Ayrıca tabiki her gitarda olduğu gibi yine H-X-X , X-X-H
Gitara birde sap ayarı yaptırdıktan sonra anında satmaktan vazgeçtim bi anda gitarıma aşık oldum o tonlar o klavye falan hakikaten boş yere satacakmışım gitarı son anda iyiki bunları yaptırdım da gitarımın değerini anladım =)
bu üç manyetik değişimiyle çok iyi ve çeşitli tonlar yakalayabiliyorsunuz benden tavsiye.Tabi bendeki gibi bir extra switch taktırmanız şart ton çeşitliliği için ki hem humbucjer hem single olabilsin.İyi bir sap ayarıylada sustainler 2 katına çıkıyor ve cızırtı sıfırlanıyor.Evo'ların tonlarına bi yorum yapmıyorum zaten kullanın ve görün sadece =)
Tüm bunları ne kadara yaptırdım söyliyim sap ayarı,manyetik değişimleri,extra switch ve 3 saatlik gitara özel ilgi hepsi sadece benim çıakrtılan manyetiklerim karşılığında yapıldı üstüne beş kuruşta alınmadı.
Yaptırdığım yer Çankayada "Çalgıcı Mzüik Evi".
Süper gitarlar bulamazsınız çünkü mütevazi bir dükkan ama kazık yemeden gerçekten işçilik istiyorsanız süper bir yer.