CryBaby'nin pilinin 3000 saat gittiğini zannetmiyorum. Yıllarca pille kullandım. Öncelikle her zaman gitar ve amfi vs. arasına bağlı ise pil tüketimi oluyor, ayrıca kullandığında (yani bypasstan çıkardığında) pil tüketimi daha da artıyor. İşin en üzücü tarafı en iyi performansı en dolu pille vermesi. Mesela pil ömrü 1500 saat ise ilk 200 saat kusursuz yada ona yakın kullanabilirsin. Daha sonraki 200 saatte ses azalmaya başlar, daha sonra ses kliplenmeye başlar, yani parçalara ayrılır. Bu yüzden senin tatmin etmez. Sık sık pil değiştirmen gerekir. Bu da masraflı olur.manyetik_porecesi demiş ki:@ hardal, illa adaptör alman gerekmez. pille de kullanabilirsin. zaten pilin ömrü uzun. yanılmıyorsam 3000 saat gibi birşey. ama pille kullanırsan çalmadığın zaman input jakını çıkarman lazım. illa adaptör isterim dersen ya sıradan bir adaptör alırsın 10 lira vererek bir elektronikçiden ya da marka adaptör alırsın ve 20 euro veya daha fazla para ödersin. ben birinci seçeneği uygulardım.
Bence profesyonel pedal adaptörlerinden al. Boss adaptörlerin fiyatları oldukça ucuzladı ve her zaman elinin altında bulunur, diğer pedallarında da kullanabilirsin. Çok çıkışlı, el yapımı adaptörlerde iyi performans alamayabilirsin. Ucuz bir çözüm istersen de piyasada çokça bulunan yan sanayi Panasonic telsiz telefon adaptörlerinden kullanabilirsin. Genelde gitarlar kullandığın her ekipmanla uyumludur. Bir diğer tavsiyem ucuz çözüm voltajı ve polaritysi (kutup?) ayarlanabilen adaptörlerden de uzak durmandır. Pedalın zarar görebilir. Koaly gelsin...