ChatKing demiş ki:Bu arada ben de gitarımı geçenlerde bahsettiğim problemden dolayı yarın Tünel'e entonasyon ayarını yaptırmaya götüreceğim.. Murat Sezen var orda bildiğim bi'tek.. Sizce nereye veriyim gitarı neresi güvenilir olur ne kadara patlar bana ona göre yanıma para alıcam :? ??
Istanbul dan Yüksel ustayı tavsiye etmiyorum Zire gitarıma polyester attı ama kesinlikle altını cizerek soylüyorum eski halinden daha kötü oldu. Gitarı gorunce ne diyecegimi bilemedim acıkcası. İlk halini gosterebilme şansım olsaydı da gorseydiniz şu anki halini. 3 gün kaldı gitar bide.Sapı cıkarıp bir işlem yapmasını soylemisdim.adam ne yaptırsa gitarı aldımdıgım gitarda ayar adına hiç bir şey yok. Allahım hala aklıma geldikce sinirleniyorum. Yuksel ile ilgili gitarımı vermeden once sagdan soldan duydugum bir takım şeyler vardı ama Yuksele götürduk işte bir kere ne diyim pişmanım,hata yaptım. Evet Rıfata "merhaba" dersin "10$" der ama işini layıkıyla yapar,Ekrem desen zaten atölyesine girince anlıyorsun nasıl çalıştıklarını.Murat Sezende ucuz degildir ama memnun kalırsın. Yukselin 5 metrekare çalışma atölyesinde (!) gitarların halini i bir gorseniz. alt alta üst üste istiflenmis,toz içinde berbat bir yer. Zaten ilk izlenim her şeyi acıklıyor ama ben anlamakda gec kaldım. Oradaki cogu magzada onarım oldugunda yüksele götürüyor. niye? cunkü en ucuz işçilik onda. neden? çünkü beceriksiz yada işini başdan sagma yapıyor. Genede sizin bileceginiz iş.