Arkadaşlar, bende 22 fret elektrogitar var. 24 perdelilere göre dezavantajları nelerdir? Bu dezavantajları nasıl giderebilirim? Mesela tablarında ince e telinde 24 perdeye basılması gereken parçalar var. Bunu nasıl halledebilirim. Teşekkürler.
mil demiş ki:saol drb
ben zaten bunun normal bişey olup olmadığını sorduydum.aslına bakarsan bu konuyla ilgi baya bişey de okudum burda.manyetik değiştirmeyi düşünmüyorum.gitarı bozmaktan korkarım.orjinal kalsın isterim.
pedeal mevzuuna gelince bahsettiğim şey processor falan değil.overdrive, wah pedal ,chorus equaliser , delay ..... vb. pedalları bağlıyolar seri olarak.sanırsam analog deniyo.ama bunun uygun kombinasyonu ne olur , nası bağlamak lazım bilmiyorum.hangi marka şeyler falan diye sormuyorum.
umarım daha açıklayıcı olmuşumdur.bu arada bu konudaki forumların çoğuna baktım.genellikle multi efekt prösesörlerle ilgili.yine de kaçırmış olabilirim. kusura kalma.
SiLeNoZ demiş ki:Birşey olmaz ama komik olur. Elbette istersen taktırırsın. Ancak pek uygun olmayabilir. Senin istediğn tonlar o gitarın doğasına aykırı 🙂
Komik bir görüntü olucağı kesin ama zevk ve istek meselesi, istersen saza taktırırsın. (Gözümle gördüm bir sazın üstünde Di Marzio gitar manyetiği vardı 🙂 )
nepenthe demiş ki:ya iyide yinede single strat coil yani beni tatmin etmiyo