wisreds: sen sevmediğin için öyle konuşmuşsun ama malmsteen hakkında ben de kendi düşündüklerimi söylemek istiyorum:
bu adam güzel gitar çalıyor tabi ki. ve zamanında bir tarza öncülük edenlerden biri olmuş, ve bu işi sırtlamıştır. ancak kendisi bu tarzı daha ileriye taşımamış ve olduğu yerde kalmıştır. bana göre bu onun yeteneksizliğiyle falan alakalı değil, bulunduğu yerden mutlu olmasıyla alakalıdır. yani kendisi yaptığı işten memnun ise, seyirci/dinleyici istiyor diye kendini, tarzını değiştirmek zorunda değil ki? malmsteene yaratıcı bir insan demeyen, hayatında hiç bir şey üretmemiş sokaktaki insana ne der acaba? bu adamın o kadar albümü, o kadar parçası, kompozisyonları vesairesi var. ha kişiliğini beğenmeyebilirsiniz, müziğini yaptıklarını beğenmeyebilirsiniz, ama bence, bir kişinin yarattıklarını beğenmemek, o kişiye "yaratıcı değil" deme hakkını vermez insana. yani laf olsun diye söylenir konuşurken arada ama ciddi manada denmemeli diye düşünüyorum. bunlar benim kişisel fikirlerim.
ha sorarsanız, ben malmsteenden çok hoşlanan biri değilim. zamanında dinledim biraz, hoşuma giden hala ara sıra dinlediğim bir kaç parçası da var. olayının "turrrr" dan ibaret olduğunu da düşünmüyorum, çok melodik kulağa hoş gelen eserleri de vardır. bence gayet mutlu bir gitarist. biraz, hatta baya arızalı kafadan. herneyse, öyle işte 🙂 lütfen kimse alınmasın, ben böyle düşündüğüm için yazdım.