lic_x demiş ki:cort customu denedim uzun bir süre. denedim diyorum gitarı anlamadım açıkcası ne biliyim hoşuma gitmedi. sana bi önerim cort katana mükemmel bir gitar tabi hardcore da..bi de ona duncan sh-13 takın mı 🙂
Atalay demiş ki:musiciansfriend.com yurtdışına çalışmıyor ne yazık ki
Artık ben İngiltere sitelerinden mal getirteceğim. Amerikan siteleri çok kıl olmaya başladı bu konuda. Hem İngiltere'den getirirseniz posta daha az olur. Bazı siteler pound yerine hala dolar hesabıyla iş veriyor, iyi oluyor ama bir gitar siparişi için araştırma yapmadım. İngiltere'yi, başka diller biliyorsanız almanya vb. deneyin derim.
BLUES01 demiş ki:Beyler baya yorucu bir araştırmanın sonucunda ibanez s 470 gitarıma S.Duncan 59 neck ve Pearly Gates Brıdge takmaya karar verdim.
İbanez s470 in full maundan yapıldıgını düşünürsek sizce nasıl bir seçim bu?
15W-Marshall-satiyorum demiş ki:BLUES01 demiş ki:Beyler baya yorucu bir araştırmanın sonucunda ibanez s 470 gitarıma S.Duncan 59 neck ve Pearly Gates Brıdge takmaya karar verdim.
İbanez s470 in full maundan yapıldıgını düşünürsek sizce nasıl bir seçim bu?
Maundan ziyade köprüyü de göz önüne al bence.Ağaç kadar sese etki eder floyd rose, kötü bir kombinasyonla istenmeyen sonuçlara yol açabilir.Bu yüzdendir ki şu zımbırtıdan nefret ederim.Neyse...
Bana kalırsa pearly gates sadece strat köprüsünde iş yapıyor.Ama floyd rose köprülü gitarlarda sapta mükemmel işler çıkarıyor.Bence pearly gates'i sap kısmına tak.Köprüye ise yüksek çıkışlı, ama aynı zamanda floyd rose'un çiğ tonunu yok edecek alnico II mıktanıslı "custom custom" bence en iyi seçim olur. custom custom takılı s470 vardı bizde, abim sattı geçen ay; inanılmaz tonlar çıkıyordu aletten.Düz amfiye taksan bile sanki malmsteen tonunun daha tok halini alıyordum, süperdi yani.
BLUES01 demiş ki:Ya çok teşekkür ederim sıkılmadan cevap veriyorsun.
Benim bu iş kendi içimde iyice bilmeceye döndü...Şimdi ben Floyd lu gitar aldım ama Klasikle başlamıştım zamanında tremoloyu kullanmıyorum zaten 😀 .. Bu sebeple floyd u göz ardı ediyorum ben..Floyd kullanılmadığı takdirdede bu çiğ ton oluyormu??
Şayet Floyd kullanılmadığı zaman bu çiğ ton oluşmuyorsa bu önerileri yeniden gözden geçirmek durumundayım...