ericjh demiş ki:Aslında Kıvılcım müzik Ankara da bana Tone Zone tavsiye etti. Ciddiye almamıştım. Sende tavsiye edince ilgimi çekti. Bir araştırayım hemen.
Bu arada aslında Satriani konusunda inanılmaz haklısın . Benim Satrianiyi örnek vermem yanıltabilir. Zira hakikaten adamın bazı parçalarında o kadar somut duyabiliyorsunki dediğin o tonu.
Ağız alışkanlığı işte bu adamların adı hep birlikte anılıyor ya..🙂 Oysa aradığım ton Steve Vai gibi daha digital desem daha iyi olur.
Sonuç olarak Köprüde Dimarzio Evolution Sapta Paf Pro veya ToneZone u gerçekten tavsiye ediyorsan köprüde Tone Zone sapta Paf Pro kombinasyonu nasıl sence Drb..?
Nothern_Rock demiş ki:Beyler Jackson ın DKMG modeli nasıldır?
Laylaylom un sitesinde S.Duncan manyetik takılıymış gibi görünüyor,Jackson un sitesindede EMG hz talıymış gibi görünüyor bu ne iş?
Bir de kalitesi nasıldır bunların?Üretim yeri neresidir hangi müzik türlerine iyi gider yardımcı olurmusunuz?
rL demiş ki:Abi ben de benim gitara bir hambucker alacağım da ne önerirsiniz. Dimarzio veya Duncan öneriyorlar. Ben bir de size sorayım dedim. Bana sert bir ton ve güzel solo tonları veren birşey lazım. Parası önemli değil. Ne öneririsiniz?
Jeff_Loomis demiş ki:Nothern_Rock demiş ki:Beyler Jackson ın DKMG modeli nasıldır?
Laylaylom un sitesinde S.Duncan manyetik takılıymış gibi görünüyor,Jackson un sitesindede EMG hz talıymış gibi görünüyor bu ne iş?
Bir de kalitesi nasıldır bunların?Üretim yeri neresidir hangi müzik türlerine iyi gider yardımcı olurmusunuz?
Şimdi şöyle ki:
DK: Dinky'den gelir
MG: de EMG'den gelir.
=> DKMG demek üstünde emg olan jackson dinky modelidir. Belki o DK dediğin yeri doğru duymuştur da "em ci" dediğin yeri tam duymamış olabilir. Çünkü geri kalan dk'larda duncan var.
Ben şahsen rahatlıkla öneririm Dinky seirisini.
cash demiş ki:Yanlış yazmış salaklar ehehe 😀 bütün usa renkler yazdığınada inanma ellerinde ne varsa o...
Benim köprü Floyd Rose fakat ağaç basswood değil. Napiyim? Bir de yardımcı olan herkese teşekkürler.15W-Marshall-satiyorum demiş ki:rL demiş ki:Abi ben de benim gitara bir hambucker alacağım da ne önerirsiniz. Dimarzio veya Duncan öneriyorlar. Ben bir de size sorayım dedim. Bana sert bir ton ve güzel solo tonları veren birşey lazım. Parası önemli değil. Ne öneririsiniz?
Ben de tb4 önereceğim fakat gitarın ağacı basswood ise ve köprü de floyd rose ise istenmeyen sonuçlar doğabilir, aşırı cırtlak olması gibi.Onun dışında maunda zaten tb4'ü tek geçerim.Bu nasıl bir manyetiktir ki harika clean tonu vardır, jazzcılar kullanır; güçlü distortion tonu vardır, metalciler kullanır.JB böyle bir manyetiktir.Bence gelmiş geçmiş en iyi manyetiktir.
Nothern_Rock demiş ki:cash demiş ki:Yanlış yazmış salaklar ehehe 😀 bütün usa renkler yazdığınada inanma ellerinde ne varsa o...
Ne yani EMG manyetikmi var üzerinde?? Aksi takdirde koydukları resim yanlış çünkü resimdede EMG görünüyor.
Birde bütün usa renkler filan demiş bu gitar amerikan malımı?
cash demiş ki:Nothern_Rock demiş ki:cash demiş ki:Yanlış yazmış salaklar ehehe 😀 bütün usa renkler yazdığınada inanma ellerinde ne varsa o...
Ne yani EMG manyetikmi var üzerinde?? Aksi takdirde koydukları resim yanlış çünkü resimdede EMG görünüyor.
Birde bütün usa renkler filan demiş bu gitar amerikan malımı?
Anlamadığın olay yanda yazan bilgiler yanlış , yoksa gitar dkmg...
yandaki bilgiler amerikan ürünü olan bir gitarın yanlışlıkla yazmışlr ondan sonrada değişmemişler
bide sitemizi hergün yeniliyoruz yazmışlar 😀
cash demiş ki:Hayır japan yapım istediğin rengi seçmek gibide bir olay yok adam elinde ne varsa onu satıyor , istersen getirtirsin istediğin rengi fakat 100$ daha bayacaksın...
zaten getirtirmene fırsat tanımazlar elindekileri satmak için yapmadıkları cambazlıklar kalmıyor...