ardababa demiş ki:Arkadaşlar cevap alamadım hala
Kimse sana cevap vermek zorunda değil burda burdaki herkes iyi niyetinden cevaplandırıyor cevap gelmedi diye zorlamanın bir anlamı yok bekle sadece...
ardababa demiş ki:Arkadaşlar cevap alamadım hala
Aravil demiş ki:ardababa demiş ki:Arkadaşlar cevap alamadım hala
Kimse sana cevap vermek zorunda değil burda burdaki herkes iyi niyetinden cevaplandırıyor cevap gelmedi diye zorlamanın bir anlamı yok bekle sadece...
Aravil demiş ki:JediMaster-Revan demiş ki:Aravil demiş ki:Sonunda karar verdim ve Jem555 alacam.Acaba Türkiye'de en makul ne kadara bulabilirim(A.B.D yapımı olacak ve birinci el)Yada İtalya'da daha ucuza bulabilirmiyim ve gitarla ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim?Bide Jem 555 lerin hepsi japon yada kore yapımı diye duydum doğrumu?O yüzdeb sizce JEM7D mi almam daha iyi olur yoksa Jem 555 mi hangisini tavsiye edersiniz hangisi daha kalitelidir? Çok sağolun...
Amerikan Ibanez şu an bulamazsın.Geçmiş yıllarda az sayıda USA Custom üretilmişti ama Türkiye'de kimsede olduğunu bile sanmıyorum.Onu unut yani, artık üretilmiyor zaten.
jem555 ler Kore yapımı sanırım, tam anlamıyla bir Jem olduğu söylenemez.Perdelerdeki çiçek deseni bile sadece 12 perdede var.Oysa gerçek bir jemde klavyenin tamamını kaplar.Ben olsam jem7v alırdım.
peki fiyat farkı ne kadardır Jem7v ile Jem7D nin veya 555 in?
ardababa demiş ki:Aravil demiş ki:ardababa demiş ki:Arkadaşlar cevap alamadım hala
Aravil kardeş benim kimseyi zorladığım yok sadece mesajımın okunmadığını düşündüğüm için söyledim çünkü bu hafta içinde amfiyi alıcam bi an önce bilgi sahibi olmam lazım sadece sizden fikir istedim boşuna tartışma yaratmaya gerek yok
Kaish demiş ki:Arkadaşlar ben ibanez js 100 veya jackson rr3 alıp seymour duncan manyetik taktırmak istiyorum hangi gitarı onerırsınız?
Reeve demiş ki:
Les Paul lerde middle humbucker'ın bir dezavantajı var mıdır ?
Mesela, 2 humbuckerlı les paulün bridge manyetiği ile yine aynı modelin 3 humbuckerlı modelinin bridge manyetiği aynı tonu verir mi yoksa 3. humbucker seste olumsuz bir etki yaratır mı?
:?:
Kaish demiş ki:4-ibaneze seymour duncan takarsak nasıl olur?
5-bazı gitarların üstüne flamed şeyi koyuluyor onun tona bir etkisi varmıdır?
JediMaster-Revan demiş ki:He bu arada yazmamışım, 555 ler Kore yapımı olduğundan edge pro II gibi son derece dandik ve ikide bir akord kaçıran bir köprüye sahiptir.Elinde kalabilir tremolo kolu benden söylemesi.Yani eğer Japon yapımı gerçek bir jem'e paran yetmiyorsa, Kore jem 555e o kadar para bayılacağına aynı paraya prestige rg al, çok daha kaliteli oldukları kesin.
Kaish demiş ki:5-bazı gitarların üstüne flamed şeyi koyuluyor onun tona bir etkisi varmıdır?