JediMaster-Revan demiş ki:Kusura bakma ama çevremde metallica hayranı olduğundan emg set taktıran/taktırmak isteyen o kadar kişi var ki.Bunların çoğunun da gitarla geçmişi 1-2 yıl civarında.İstisnalar kaideyi bozmaz tabi.Ama ben kendi görüşümü söyledim, senin fikrin başkaysa bağlamaz seni sonuçta.
JediMaster-Revan demiş ki:Diğer konudaysa isterse BB King kullansın, bence aklı başında bir blues gitaristi asla emg falan kullanmaz.BB King kullanırsa onun aklı yok derim.Hoş kullanmaz ya 🙂
Jeff_Loomis demiş ki:Blues01 yanlış anladın beni, kendimi doğru ifade edemediğim için özür dilerim.
"Duyduklarınızı kafanızdan silin." Demek istedim orda ben. Hatta yalan söylediğini ima etmek aklımın ucundan geçmedi. Yazını okuyunca çok üzüldüm. Ben kimseye direk bir yazı yazmadım. Sadece önyargısı olan arkadaşların bakış açılarını biraz daha genişletmek için yazdım. Özellikle insanları bir manyetik aldığı için wannabe olarak nitelendiren arkadaşları. Gitar çalıyoruz o zaman hepimiz Hendrix wannabe'siyiz.
Lütfen..., ortamı germek istememiştim, gereksiz yere yarattığım gerginlikten dolayı da özür diliyorum...
Deahy demiş ki:Squier im var telleri değiştiricem. Değiştirdiğimde köprü ve sap ayarı bozulacak sanırsam. Bunu nerde kaça yaptırabilirim istanbulda? Herhangi bir müzik aleti satan yerde yaparlarmı?
Deahy demiş ki:Deahy demiş ki:Squier im var telleri değiştiricem. Değiştirdiğimde köprü ve sap ayarı bozulacak sanırsam. Bunu nerde kaça yaptırabilirim istanbulda? Herhangi bir müzik aleti satan yerde yaparlarmı?
Fazla basit birşey sordum galiba arada kaynadı.
01 demiş ki:Ben anlatılanlara doğru olsun yanlış olsun fark etmez saygı gösterir ve dinlerim ki 11 yıldır sadece elektrogitar çalıyorum,o anlatılanın doğruluğunu deneyerek tecrübe ederek öğrenirim.
BLUES01 demiş ki:merhabalar gıtara yenı baslayanlardanım.çalıyorum çok şukur öğrendim...
fakat pedal nedir ne ise yarar zoom nedır ne işe yarar nasıl kullanılır gıtarın kolu ne işe yarar bunların hiç birini bilmiorun vede ogrenemıyorum yardımcı olursanız sevinirim
01 demiş ki:Bu tartışmadan yararlanıp yalakalık yapmaya çalışan ^. şahıslarıda kınıyorum!
Reeve demiş ki:canawar demiş ki:1 allahın kulu bana yardımcı olsun!!!
Japo ibanez rg 270 gitarım var ve üzerine 2 tane humbucker alacam...
Bunlardan birisi dimarzio Steve's Special olacak büyük ihtimalle...
Diğer manyetiği seymour duncan almayı düşünüyorum...
Hangi model veya bu manyetiğin yanına hangi manyetiği önerirsiniz...
YARDIM!!!
ne tarz yapacaksın :arrow: :?:
secks demiş ki:01 demiş ki:Ben anlatılanlara doğru olsun yanlış olsun fark etmez saygı gösterir ve dinlerim ki 11 yıldır sadece elektrogitar çalıyorum,o anlatılanın doğruluğunu deneyerek tecrübe ederek öğrenirim.
şu konu uzamasın diyorum ama dayanamadım yine. 01 kardeş, kusura bakma ama sen bu forumun 44. sayfasında şu mesajı atan adam değil misin?
BLUES01 demiş ki:merhabalar gıtara yenı baslayanlardanım.çalıyorum çok şukur öğrendim...
fakat pedal nedir ne ise yarar zoom nedır ne işe yarar nasıl kullanılır gıtarın kolu ne işe yarar bunların hiç birini bilmiorun vede ogrenemıyorum yardımcı olursanız sevinirim
herhalde 1 yıl yazacağına elin sürçtü 11 yazdın, olur böyle şeyler.
01 demiş ki:Bu tartışmadan yararlanıp yalakalık yapmaya çalışan ^. şahıslarıda kınıyorum!
her şey tamam ama bi de şu "şahıslar" kimlermiş isim belirterek yazsan da milleti töhmet altında bırakmasan.
01 demiş ki:Ben bu sitenin varlığından bile habersizdim,kardeşim üye olmuş.Kardeşim bilgisayar kullanımından çeşitli sebeplerle men edildiği için ben kullanıyordum o rumuzu.
Kaish demiş ki:ibanez js 100 bridge ye tb4 taksam veya jackson rr3 alıp tb4 takmayı düşünüyorum nasıl sonuç elde ederim?
secks demiş ki:çünkü a)sustaini azaltır b)bend yapmayı zorlaştırır c)tel değiştirmek sabit köprüye göre çok daha zor ve yavaştır d)alışmamış insan için çalmayı güçleştirir