Reeve sende bi karar veremedin yahu. Hani Ceksın alıyordun.
katilinek demiş ki:Reeve
esp viper serileri var.Dediğin gibi sağdece köprüde manyetik var,sabit köprülü.Soulflydan max kullanıyor.
Reeve demiş ki:karar vermek kolay mı? o kadar para gidiyo 🙂
eğer özel gitar yapan birini bulursam kendi zevkime göre yaptırırım ama olmazsa sl1 alcam 🙂
katilinek demiş ki:http://www.jacksonguitars.com/gear/gear.php?op=3&partno=DK2S_Dinky#
Bu gitar hakkında sorum olacaktı.
Floydun arkasındaki o 2 sustain düğmesi nedir.Bu düğmeler ne işe yarar.Gitar biraz değişik.
Jeff_Loomis demiş ki:Ben biliyorum 🙂
Sustainiac değişik bir manyetik şekli. Kendisi yapay titreşimler oluşturarak telin kendiliğinden salınmasını, zaten salınımda olan telin de salınımını sonsuza kadar sürdürmesini sağlayan bir alet. Biraz dip gürültüsü yaratıyor.
Bir de +20db booster var. O da adından da anlaşılacağı gibi distortionun gözüne vurmanızı sağlıyor. Bu çok feci bir şey. Sesi hiçbir zaman tam kısamıyorsunuz!!! Ses de çamura benziyor 🙂
Onun dışında orta kalite jackson'ların bence iyi modellerinden. Bizzat denedim. Hardware'deki renk seçimleri bana göre çok başarısız ama hardware kaliteli denebilir.
Hangi fiyata alınacağına göre değişiklik gösterebilir bir alınabilirliği olan bir gitar. Ne cümle ama 🙂