Kabin çekemem baya masrafa biniyor o zaman o iş 😀. Fakat ibanezin TBX-30R alabilicek durumdayım . Birde VOX valvetronix vt20+ ve Line 6 spider IV 15 amfilerinin videolarına baktım , özellikleri ve tonları hoşuma gitmedi değil. Sizin fikriniz nedir bu konu hakkında . TBX - 30R ile karşılaştırırsaniz hangisini önerirsiniz bu 3 amfiden 🙂Biraz sabır yahu. Daha bugün açmışsın konuyu 🙂
Altına en azından 8 ohm 1x12 kabin çekebilirsen, bende iki kanal lambalı kelle var. Vintage bir amfidir, metal işleri için önüne pedal atman gerekir ama.
Ondan hariç (ticari reklamları izlediniz. Hep siz mi pazarlamacılık yapacaksınız eeeeeyy Arap Faikler??!! 😀😀) Ibanez'in TBX serileri var. 30 wattını bulursan kaçırma. Eski Valvestate'ler de ha keza. Ha, Peavey Trans Tube buldun affetme! Mümkün mertebe 25-30 cm hoparlörlü bir amfi seçmeye bak ki tonu adam gibi duyabilesin.
Roland'ın Cube serisi gibi modelleyici amfiler de var. Lakin chorus, flanger, deay, reverb gibi pedallar dizeceksen modelleyici amfiler analog pedallarla anlaşamazlar.
Ben de bir şey sorabilir miyim bu konu altında? Ben de aynı durumdayım ama bass gitar amfisi olduğu için ve evde öyle çok ses falan açamayacağım için acaba amfi değiştirmeye para harcamak gereksiz mi olur yoksa gerçekten büyük bir fark mı var?
TBX 30'unu satmayı düşünen bir arkadaşım vardı bir sorayım istersen.Kabin çekemem baya masrafa biniyor o zaman o iş 😀. Fakat ibanezin TBX-30R alabilicek durumdayım . Birde VOX valvetronix vt20+ ve Line 6 spider IV 15 amfilerinin videolarına baktım , özellikleri ve tonları hoşuma gitmedi değil. Sizin fikriniz nedir bu konu hakkında . TBX - 30R ile karşılaştırırsaniz hangisini önerirsiniz bu 3 amfiden 🙂
Çok sağolun 😀VT de Spider de modelleyici. Spider'ı seven tam sever, sevmeyeni de nefret eder. Zevk renk. 15'i denedim, hoparlör küçük olduğundan mı POD kullandığım için mi bilmiyorum, bana iyi ama biraz soğuk geldi. Spider deneyeceksen 30 olanını dene, onun speaker daha büyük. VT20 kullanmadım hiç. Vox lambalı amfilerde çok iyi de, solid state veya modellemelerini bilmiyorum 🙂
2. el istemiyorum kardeşim 🙂 Almışken 0 olsun diyorumTBX 30'unu satmayı düşünen bir arkadaşım vardı bir sorayım istersen.
2. el istemiyorum kardeşim 🙂 Almışken 0 olsun diyorum
Hey dostum tamam sakin ol 😀Sıfır al da, yarın öbür gün satarken zarar et 🙂 Burası ikinci elci diyarı dostum. Sıfırcıları sevmeyiz, barındırmayız kasabamızda 🙂
Hey dostum tamam sakin ol 😀
abi birşey daha danışayım fırsat bulmuşken, pedal setup hakkında vox satchurator - crybaby gcb95 wah - boss dd3 delay olarak başlamak istiyorum sizce nasıl ?Transistörlü olarak Fender Frontman öneririm. Bütçe denkleşirse Tech21 TM30 veya 60 tadından yenmez.
Lambalı olarak Lenay Cub12, bütçe artarsa Fender Blues Junior.