Neden Satchurator? Nasıl kullanacaksın? Amfin ile iyi anlaşacağını nereden biliyorsun? Yukarıda Fender demişsin? Mustang'i mi kasdetmektesin? Ya Mustang almazsan? Mustang alırsan zaten Boss DD3'ü kafandan unut.
BÜTÇE yok 🙂
Elimde birlikte kullanabileceğim eski bir amfinin gövdesi var. onu kabin olarak kullanırım diyorum. Kulaklık çıkışı da var, kabin olmasa bile çalışabileceğim ve taşıyabileceğim bir amfi. Bu arada bu amfinin içerisinde bir adet lamba var, acaba bu preamp devresi için bir lamba mı yoksa ana devre üzerinde mi? Bunu da merak ediyorum. Lambalı diye kandırmasınlar bizi 🙂Orange Micro Terror boyutuna göre cidden güzel bir amfi, ancak onu alırsanız bir de kabin almalısınız. Buna bütçe ayırdınız mı?
Bu arada bu amfinin içerisinde bir adet lamba var, acaba bu preamp devresi için bir lamba mı yoksa ana devre üzerinde mi? Bunu da merak ediyorum. Lambalı diye kandırmasınlar bizi 🙂
blackstar için olumlu yorumlar yapılıyor. 10 watt gayetBu arada 20watt lambali ev icin fazla gelebilir, tabi sartlarinizi bilemiyorum. Belirttiginiz blackstar modeli ise bir ara denedigim ve cok begendigim bir amfi oldu. Transistorlu ya da lambali ayrimi yapmadan once beklentilerinizi dikkatlice belirleyip buna gore adim atmakta fayda var. Cunku bu fiyat araliginda secenekleriniz oldukca genis ve hepsi ayri zevk, renk.
Beklentim taşınabilir bir amfi olması ilk olarak. Öğrenciyim ve göçebe yaşıyorum. İkincisi şuanda kullandığım amfiden oldukça rahatsız olmaya başladım sesler çok sahte ve donuk. lambalı amfilere karşı hep merak içinde olmuşumdur. blackstar'ı bana tavsiye eden arkadaşım da övdü amfiyi. fiyatı oldukça uygun ve bu beni korkutuyor. Roland micro cube'ün kalitesinden farksız olacaksa boşuna zaman kaybetmiş olacağım.Bu arada 20watt lambali ev icin fazla gelebilir, tabi sartlarinizi bilemiyorum. Belirttiginiz blackstar modeli ise bir ara denedigim ve cok begendigim bir amfi oldu. Transistorlu ya da lambali ayrimi yapmadan once beklentilerinizi dikkatlice belirleyip buna gore adim atmakta fayda var. Cunku bu fiyat araliginda secenekleriniz oldukca genis ve hepsi ayri zevk, renk.
Sen kullandın sanırım? 🙂 sadece amfiyi kullanarak farklı ton yelpazelerine ulaşabiliniyor gibiydi youtube üzerinde. Keşke deneyebilsem bu amfiyi çok merak ediyorum.Ohm degerlerini karsilastirdiginizda uygunsa kullanabilirsiniz tabi, ama uygun fiyatli belirli bir kaliteye sahip ikinci el bir kabin edinmek daha mantikli olur. Ha eski amfinizin speakeri efsanedir bunu bilemem tabi, denemek lazim 🙂 Micro terror hibrit bir amfi, power kati transistorlu, preamp kati ise lambali. Merak etmeyin kesinlikle kotu bir alet denemez.
Şu an elimde epiphone les paul custom var abi onunla direk mağazalarda denedim amfileri 🙂 Denediğim modeller de orange rockerverb 100 mk2 (kafa versiyonu) , marshall jvm410 combo, vox ac30cc2x. Amfiyi sadece evde kullanmayacağım. Amfiler hoşuma gitmediğinden değil aksine hepsi çok hoşuma gittiğinden karar veremedim zaten. Orange'a tam anlamıyla aşık olmuştum mesela ama kafa versiyonu olması beni biraz tereddütte bıraktı sağa sola taşıması zor olur diye bu yüzden sizin de önerilerinizi bekliyorum 🙂Foruma hoşgeldin. Şaka yollu bir hoşgeldin sorgusuna, dayağına hazır mısın 🙂
Baktın ama nasıl baktın? You Tube'dan mı yokda dükkanda, stüdyoda mı? Sonra, hangi modellerine baktın? Nesini beğendin, hangisinin nesi hoşuna gitmedi? Daha gitar ortada yok, amfiyi bizzat denedi isen, e sen amfiye ne bağladın?
Sonra amfiyi nerede kullanacaksın? Oldu şehir dışına çıktın, "arkadaşlar amfiyi Maraş'a taşımak ölüm. Yandım, bittim, öldüm, bana hafif bir şeyler önerin" veya "Arkadaşlar amfinin sesini açamıyorum, komşular ellerinde meşale, kafalarında kukuleta kapıma dayandı, tavsiyeleriniz ve imdaaat!" demeyesin 🙂