Benim suçum nedir, ton yolunda mecnun olmuş bir garip Pokemon'um şunun şurasında
Amatör kayıt. Madem 6505+ düşünüyorsun bir bak hele:
Benim suçum nedir, ton yolunda mecnun olmuş bir garip Pokemon'um şunun şurasında
Sen dur ey Şevket! 🙂 Mesa'mı 'Bilmemneyinde Göster' başlıklarında görünce göreceğim hocam seni. 🙂🙂 Hemen bir araba, hop Çorum'a. Ben de diyeceğim ki: "Ne kadar Greco, o kadar Mesa." 🙂 @FurkanK sen de gel. 🙂Yok ya? Bendeki kem gözden kaçacaksın sonra da he? Zor o işler 😀😀
Hocam ben gerçekten çok istiyorum. Aşık oldum o tonlara. (Deliyim doğrudur.) Yoksa ben de eften püften amfiler yerime EBMM alırım. Mesa için dayanıyorum. Bekle beni!İyi dayanmışsınız hocam bir sene ben direk gördüğüm ilk gaslı gitara gömerdim amfi parasını sonra neden micro cube e Gibson bağlıyorsun. Hala da bir SG'de bir Jem'de gözüm var arada kendimi tokatlıyorum.
Amatör kayıt. Madem 6505+ düşünüyorsun bir bak hele:
Mesa olursa ben de headstockunda Gibson yazan gariban Epiphone'umu kapar gelirim. 🙂 🙂Sen dur ey Şevket! 🙂 Mesa'mı 'Bilmemneyinde Göster' başlıklarında görünce göreceğim hocam seni. 🙂🙂 Hemen bir araba, hop Çorum'a. Ben de diyeceğim ki: "Ne kadar Greco, o kadar Mesa." 🙂 @FurkanK sen de gel. 🙂
Bak görüyor musun Furkan? Sen geldin, @welmour @hackeiommi gitti. Sevmiyo seni beni bunlar...Mesa olursa ben de headstockunda Gibson yazan gariban Epiphone'umu kapar gelirim. 🙂 🙂
Gidiyorum ben de. Elveda... 🙂 @hackeiommiyok biz @FurkanK ı sevmiyoruz 😛 vdeolara daldım youtube da kayboldum yine
Bak görüyor musun Furkan? Sen geldin, @welmour @hackeiommi gitti. Sevmiyo seni beni bunlar...
Vay bee... Sen de mi @welmour?..yok biz @FurkanK ı sevmiyoruz 😛 vdeolara daldım youtube da kayboldum yine
İlk lambalı için çok büyük başlangıç, keşke öyle olmasaymış. Çok daha rahat anlaşılırdı kıymeti bu cihazın. Şimdi doğal olarak tereddüt var. Ama o amfi çok durmaz, zaten forum satışında son haftası.O amfiyi değerlendireceğim ya en kötü gidip deneyeceğim biraz araştırdıktan sonra ben de şimdiye kadar kötü yorum görmedim, ama malum bir kere alıyorum ve ilk tüplü amfim olduğu için biraz kararsızlık yaşıyorum 😀
Küçük şeyler ile de mutlu olun gaari. Taurus'un lambalarını değiştirdim bugün (topu topu iki tane 12AX7...) , deymeyin keyfime. Ben amfiye amfi demem amfi benim olmayınca🙂
Yalnız yerim dar olmasa (bkz: Volüm sorunu ve amfinin idamesi) 2000 TL'ye çoktan aldıydım ben o V3'ü. Kötü yorum görmedim zaten. En kötü ihtimal üstüne para koyar satarsın 🙂
Evet, o "fuzz"laşma hali kalmamış gözüküyor.Sen get Epiphone üzerinde kaşıntı fentaziler yap. Aptessüz 😀
Abi senin Taurus'un derdi tamamen çözüldü mü?
5150 ile yazılan yorum ben yazmıştım sanki 50 watt daha fuzzımsı 100 watt daha stabil 2 amfide vardı valla videolardan anlaman başarılı bu detayı.. ama şunu diyim 50 watt da 100 watt evh de 2 side bi başka güzel 100 watt stealth ise offf ne diyim.. ve tnt deki hotroad idi soldano ...Sanırım o Soldano ya Hot Rod ya da Avenger idi. Jet City'ler stok lambaları ile kesinlikle çok tiz. Lambalarını değiştirmeden asıl karakteri ortaya çıkmıyor aletin.
Tartışmaktan kıyamet kopmaz. Buyur ben yazıyorum.
EVH'nın 50 watt versiyonunu hiç sevmedim. Drive tarafı çok çamurlu, fuzzımsı geldi bana. 100 watt olanı daha düzgün sanki. Ama bu görüşüm videolardan edindiğim bir görüş. Deneme fırsatım olmadı hiç.
Galipdede'deki değil de aşağıda, Çinili Han'daki dükkanda o an ellerinde varsa deneyebilirsin. Laney için de Galipdede'de Cangöz'e bak.Laney i deneme şansım yok malum. Ancak şunu merak ediyorum, dore'ye gittiğimde ironball denemek istiyorum ben dediğimde hemen denetiyorlar mı ?
Malesef istanbulda değilim hocam, İzmirdeyim. Valla açıkçası bütçemi bir miktar daha arttırdım. Şuan ikinci elde; screamer, ironball,mesa mini rectifier... Hepsini alabilirim sanırım. Almışken tam olsun istiyorum uzun yıllar sıkıntısız kullanacağım ve beni fazla fazla tatmin etsin istiyorum. Malum uzun bir süre böyle toplu bir miktar nakit elime geçmez sanırım.Galipdede'deki değil de aşağıda, Çinili Han'daki dükkanda o an ellerinde varsa deneyebilirsin. Laney için de Galipdede'de Cangöz'e bak.
Bu arada fiyattan bahsetmişsin. Mesa'yı ikinci el aldım, ironball'un sıfırından ucuza geldi. Ama çok güvenilir birinden çok temiz aldım.
Pardon ya Dore deyince direk varsayım yaptım. Yukarıda dediğin gibi kesinlikle deneyerek karar ver.Malesef istanbulda değilim hocam, İzmirdeyim.