Vaay çakma mağdur. "Bana çullanırlar" dedi, kendisi çullanıyor şimdi 😀
Bir amfinin -sahne kullanımında, evde durumlar değişir-biraz agresif olması iyidir yahu. Adam gibi duyulur işte fena mı? Zaten güç katını kırdıkça ton hacimleniyor tizler geriye gidiyor. Biraz tizlik bu açıdan iyi.
Daha önce özelden yazdığım bir görüşüm vardı, buraya da yazayım, itirazı olan da dile getirsin, biraz forum formatına katkı olsun. Benim gördüğüm Amerikan amfilerinde dikkatimi çeken şöyle bir durum var. Amerikalılar -en azından bir kısmı bu amfi tasarım işlerinde sanki İngilizlere nazaran biraz daha akıllı. İngilizler bir amfi yaparken tek taraflı yapıyorlar. Ama Amerikan dizaynı amfilerde seçenek daha fazla. İngiliz gibi açık tonlu da olabiliyorlar, Amerikan tarzı, midler ile oynayınca esneyebilen veya daha koyu amfiler de olabiliyorlar. V3 Carvinde, Soldanolarda (dolayısıyla Jet City'lerde), Mark Serisi Mesalarda bunu gördüm. Bunlarda ayarlarla oynayıp İngiliz tarzı tonlara yaklaşmak da mümkün, Amerikan tarzından taviz vermemek de. Bu açıdan versatillik daha fazla sanki bazı Amerika dizaynı amfilerde.