@oldiesngoldies @HmzGkgz @sixfeetunder @hackeiommi
Yorumlarınız, ilgi alakanız ve yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
Son durum olarak kafamdaki seçenek sayısını 3e indirmiş bulunmaktayım. Sahibindende bulunan 2800 liralık Screamer, 2500 liralık ironball yada randall ın rd serisi ( 1-5-20 den biri ) hem bütçeme hem de aradığım tona en uygun amfiler gibi görünüyor şuan için. Açıkçası randall'ın fiyatına göre engl lardan çok daha makul olması yanında Clean kanalındaki -leri, high gain performansı olarak da ortalamanın üstünde olması seçenek olarak kafamda az da olsa yer etmesini sağlıyor. Kullanan gören duyan varsa onun hakkındaki yorumları da büyük zevkle okurum.
Bu 3 amfiden herhangi birini aldıktan sonra, paralelinde sm57 ile mikrofonladıktan sonra elimdeki apogee yi satıp ortalama bir ses kartı aracılığı ile kayıt almak istiyorum. Bu açıdan, elinizde bu amfiler ile alınmış kaydınız varsada dinlemek benim için çok yararlı olur abilerim
🙂 youtube videolarından kimi videonun screamer'ı kimisinin ironball'ı bariz üstün gösterdiği sonucuna vardım. Videoların üzerindeki eq oynamaları, mikrofon konumları ve kayıt kalitesi gibisinden birçok etmenin varolmasının yanında sizlerin de kişiden kişiye değişen birbirlerine göre üstün yönlerini gördüğünüzü belirtmenizin sonucunda iki amfiyi aldığımda da memnun kalmama gibi bir durumla karşılaşacağımı zannetmiyorum şuan için.
Artık son noktayı koyup çok yakın zamanda bunlardan birini edinmek üzereyim. Son aşamada seçim konusunda bana yardımcı olacak aha orjinal tonuna tam budur dediğiniz youtube videoları da dahil her türlü ekstra ince detay yardımınıza da açığım.
İlk lambalı amfi deneyimim olacağından bu kadar süre başınızı ağrıttım, her şey için tekrardan çok teşekkür ediyorum
🙂