HoToneda sanki direk kabine girmişlerdi arkasında da 4-16 output yazıyor thomannda detaylı inceledim de
HoToneda sanki direk kabine girmişlerdi arkasında da 4-16 output yazıyor thomannda detaylı inceledim de
Merhaba @YT Chuck kayıtlarda o dönem edindiği Marshall 8100 kullanıyordu sanırım. Bir VS de işini görür. Ama mümkünse 12" hoparlörlüsünden al. VS15'lerde hoparlör çapı küçük diye hatırlıyorum.
Merhaba, temiz VS bulunmuyor istenildiğinde, büyüdükçe de fiyat artıyor 🙁
Alternatif olarak bir tavsiyeniz var mı? ufak bir lambalı head alayım diyorum ama tonları hakkında bir fikrim olmadığı için kararsızım.
Blackstar iyidir, ama HT1'i kombosunu denemenizi tavsiye ederim. Hoparlör çapı büyüyünce onun da sesini açmak maalesef zorlaşıyor. Fakat beri yanda HT1 büyük ihtimalle sizin istediğiniz tonu vermeyecektir diye düşünüyorum. Ayar olarak tek bir eq var üzerinde. Ayrı ayrı bas, tiz, mid yok maalesef.
Ama prosesör olarak Line6 POD büyük ihtimalle de V2.0 ile istediğiniz tonlara daha fazla yaklaşma şansınız var. Ayrıca Marshall MG serisi de vasat bilinse bile, bir de MG30 denemenizi tavsiye ederim.
Lil' NT çok vintage yapıda bir amfi. Sizin beklediğiniz seviyede gain üretemez.
Tamamdır, teşekkür ederim. O seçeneği de eledik o zaman.
Bekleyip ilanları takip edeyim ben, uygun bir valvestate için.
Aklınıza başka bir şey gelirse yine paylaşırsanız sevinirim.
açıkcası benim aklımda 25r varBunların arasında Frontmanlar iyi seçim. Lambalı vintage amfilere en yakın tınlayan transistörlülerden biri diyebilirim. Pedallarla da iyi anlaşır. HT1'in de kombosu evde kullanılabilir. Kellesini 4x12 kabine bağladım, o minicik şerefsiz ortalığı inletti.