slm ben duman tonu istiom,metelika tonu istiyom,bide hart rakla det metal tonu istiom sukuer gitarım var napmam lazım?
Tuğrul uza, bu başlığın raydan çıkarılma limiti doldu, sana hacet kalmadı 🙂
slm ben duman tonu istiom,metelika tonu istiyom,bide hart rakla det metal tonu istiom sukuer gitarım var napmam lazım?
Tuğrul uza, bu başlığın raydan çıkarılma limiti doldu, sana hacet kalmadı 🙂
Bi tane Dual Recto, 4X12 Rectifier Traditional Straight. Squier'i satıyorsun bir tane USA Jackson alıyorsun. Sonra onları bana gönderiyorsun ben sana tonunu siteden özel mesaj yoluyla gönderiyorum.slm ben duman tonu istiom,metelika tonu istiyom,bide hart rakla det metal tonu istiom sukuer gitarım var napmam lazım?
Karışma Tuğrul'uma ağzını gözünü dağıtırım valla!Tuğrul uza, bu başlığın raydan çıkarılma limiti doldu, sana hacet kalmadı 🙂
Teşekkürler baba kimse sahip çıkmıyor buralarda sağolun tekrardan 🙁Karışma Tuğrul'uma ağzını gözünü dağıtırım valla!
Ne demek canım benim. (Mesa'yı gönder hele. O zaman görecen babayı. 😀)Teşekkürler baba kimse sahip çıkmıyor buralarda sağolun tekrardan 🙁
Tubemani yollasam olur mu hahahaha 😀Ne demek canım benim. (Mesa'yı gönder hele. O zaman görecen babayı. 😀)
Amfide Return yok göndersen ne yazar? 😉Tubemani yollasam olur mu hahahaha 😀
İnputtan girersin 😀Amfide Return yok göndersen ne yazar? 😉
Zor olur. 🙂İnputtan girersin 😀
Kaşınma hoca kaşınma! Soldano'yla döverim seni valla!İkinizi de sopayla kovarım ha başlıktan. Halil İbo şikayetçi olsa siz haksız çıkarısınız len! Adamın sorusu, konusu dağıldı gitti. Uzayın şimdi, hadeee!!! Mesa ve H&K müdürleri sizi!!!
:vulcan::vulcan:
Kaşınma hoca kaşınma! Soldano'yla döverim seni valla!
Valla, Mark daha sıcak geliyor bana da Recto'nun yeri başka canım.Sende Soldano ne gezer a zevk fakiri. Varsa yoksa Recto. O da içine edilmiş Soldano kopyası 😀😀
sen bana goster ben de sana oynayalim hadi
soldano ne ola ki mesela
Blues, jazz, clasic rock , rockTarz Halil İbo tarz. Ne tarz çalacağını hala devlet sırrı gibi saklıyorsun. Deyiver hele şu çalacağın tarzları.
Blues, jazz, clasic rock , rock