Blues, jazz, clasic rock , rock
ibo butce buna yeter mi?
http://www.thomann.de/intl/palmer_fab5_combo.htm?ref=search_rslt_palmer+5_322213_19
sahsen hastasiyim
ibo butce buna yeter mi?
http://www.thomann.de/intl/palmer_fab5_combo.htm?ref=search_rslt_palmer+5_322213_19
sahsen hastasiyim
Halil İbo abicim gel, sana bir kredi çekelim benim adıma sana (Ben de kullanırım ha, olur değil mi? Kırma beni.) bir adet Mark IV, Triple Rectifier (Herifin teki 2800 istiyor baya çok temiz.) alalım. Onlarla hem Rock yaparsın hem Metal aman Jazz. Çok güzeller. Hem @hackeiommi abin de mutlu olur bu yaşta Mesa'sı oldu diye, ona da belki izletiriz. Ha canım?Gösterecek bir şey mi kaldı, rezalete baksana. Yönetimden biri gelip alayımızın kulağını çekse yeridir 😀😀
Bir faydası senin birikimini görmemiz oldu. Lakin Mesa müdürünün hala bir hayrı dokunmadı Halil İbrahim'in derdine 😀
anladim o halde tutmadi benim isAnladığım kadarı ile bütçe en fazla 300 euro.
Halil İbo abicim gel, sana bir kredi çekelim benim adıma sana (Ben de kullanırım ha, olur değil mi? Kırma beni.) bir adet Mark IV, Triple Rectifier (Herifin teki 2800 istiyor baya çok temiz.) alalım. Onlarla hem Rock yaparsın hem Metal aman Jazz. Çok güzeller. Hem @hackeiommi abin de mutlu olur bu yaşta Mesa'sı oldu diye, ona da belki izletiriz. Ha canım?
SLO100 desem Watt'ına bakmazsın ama!Aldır 100 watt Mesa da çocuk bu yaşta evden kovulsun. Aferin müdür! 😀
SLO100 desem Watt'ına bakmazsın ama!
Ahahah, senin JC Soldano oldu bakıyorum!Kendime alırken bakmam, ama kimseye de evde tavsiye etmem. Ben 50 wattını kullanıyorum ama sor niye diye!
Ahahah, senin JC Soldano oldu bakıyorum!
Niye olacak, kendi zevksizliğinden. 😛
Ton aynı da Hot Rod niye 10 lira?JC de fakir Soldanosu, amfinin tonu Hot Rod+ 50 ile aynı müdür.
Evde 50 wattını besliyorum çünkü adamı hastası, bağımlısı kılan bir tonu var. İmana getiriyor imanaaa!!
Ton aynı da Hot Rod niye 10 lira?
İmana gelsen gelsen Mark'la Recto'yla gelirsin. 😀
Hadi sen oradan, pis imansız. Geç anladım Mark nasıl bir dünyaymış, gerçi sen Mark V seviyorsun hikaye o amfi hikaye! Amfi dediğin Mark IV gibi olur Triple Recto gibi olur. Nereye çarptın sen kafayı?Üzerinde JC yerine Soldano yazmasının bedeli 😀 Tabii transformatör farkı da var arada. Ama onu da 350 - 500 dolar arasına çözmek mümkün.
Markmış, ben demesem gözün Mark görmezdi imansız müdür 😀 Neyse, az çok Recto'dan kurtardık seni, o da şimdilik yeter 🙂
Hadi sen oradan, pis imansız. Geç anladım Mark nasıl bir dünyaymış, gerçi sen Mark V seviyorsun hikaye o amfi hikaye! Amfi dediğin Mark IV gibi olur Triple Recto gibi olur. Nereye çarptın sen kafayı?
Ufak at da civcivler yesin. Soldano'ymuş...Müdür, bırak da iki kelime Halil İbo'ya da kalsın şu başlıkta. Yine tutturdun Recto recto diye. Bak ben senin gibi saplantı yapıyor muyum? Soldano kalitesi zaten tartışmaya kapalıdır. Nokta 😀
kepazeler sizi
Yahu şu müdüre bir şey söyle, Recto aşkı yüzünden bir başlığı daha batırdı.
@Halilibofender biraz sabır gösterebilirsen Fender'in yeni Bassbreaker serisini de inceleyebilirsin. 362 euro'dan başlıyor. Stoklara gelene dek zamlanmazsa, bütçeyi zorlayıp 392 euro civarına böyle bir şey de alabilirsin:
Fender Bassbreaker 007 Combo
affina siginmakla birlikte o parayi verecekse ben palmerda israrciyim. transformatorlerini dahi kendileri yapiyorlar, almanya uretimi.
icinde guc dusurucusu var
kral eminence hoparloru
boost'u var
devreleri tweed fender champ klonu direkt
http://www.thomann.de/intl/palmer_fab5_combo.htm