Düşük wattlı modeli var mı biliyomusunuzRandall rg50tc kullanıyorum. Güzel amfi ama ev için ne kadar uygun tartışılır.
Düşük wattlı modeli var mı biliyomusunuzRandall rg50tc kullanıyorum. Güzel amfi ama ev için ne kadar uygun tartışılır.
Bu modelin yok bildiğim. Ama çok yüksek bütçe daha iyi şeylerde alabilirsiniz. Kullanmamakla birlikte yamaha thr10 uzaktan en sevdiğim amfilerden.Düşük wattlı modeli var mı biliyomusunuz
Merhaba,Merhaba arkadaşlar. 2. El yada 0 amfi lambalı amfi önerisi istiyorum sizden. Evde kullanabileceğim bişey olmalı. Bütcem 3000 3500 civarı. Genellikle metallica, megadeth tonları alabileceğim ama aynı zamanda mümkünse cleanlari de iyi olsun . Cleanleri güzel ama drive katı cılız kalırsa pedallada destekleyebilirim. Yeri değil ama pedal da önerebilirsiniz. Kafamdaki markalar
Engl
Marshall dsl 5c yada 15c
Blackstar ht5 metal kafa+kabin
Randall
Peavey
Önerileniz için şimdiden teşekkürler.
Hepsi de farklı türlere hitap eden modeller.Ne tarzda çalıyorsunuz?Selam arkadaşlar, elimdeki gitar jackson japon soloist aktif manyetikli yekpare bir model, daha önce line6 spider ile kullanılmak zorunda kaldı ev ortamında uzun bir süre. Artık evde keyifle çalabileceğim ve gitarın performansını ortaya koyabilecek lambalı bir amfi almak istiyorum. Bütçem dahalinde kafamdaki modeller gigmaster 15,blackstarht5 ve fender super champ x2 düşünceleriniz ve varsa önerilerinizi bekliyorum...
Bütçenizi ve çalmak istediğiniz türleri belirtirseniz daha isabetli öneriler alabilirsiniz.Selam arkadaşlar Squier Bullet Stratocaster gitarına uygun amfi önerir misiniz?
duman parçaları çalmayı planlıyorum 200-300 Tl arası bütçeye sahibim.Bütçenizi ve çalmak istediğiniz türleri belirtirseniz daha isabetli öneriler alabilirsiniz.
Bu fiyat aralığında çok alternatifin yok. Blackstar ID Core 10, Vox Pathfinder 10, bulabilirsen Rolandın cube, micro cube modellerine bak derim 2. el olarak.duman parçaları çalmayı planlıyorum 200-300 Tl arası bütçeye sahibim.
arkadaşlar merhaba.
Özellikle denemiş arkadaşlardan öğrenmek isterim.
elimde iki adet gitar var;
american telecaster ve LTD EC 1000 VB.
hem güzel, sıcak blues tonlarını hem de yeri geldiğinde cayır cayır metal tonları alabileceğim tek bir amfi modeli var mıdır? telecaster için bir amfi ltd için bir amfi almak olmayacağı için siz tecrübeli arkadaşlara danışmak isterim. bütçe 3 bin TL, evet gözü kararttım ancak bu kadar karartabildim 🙂
saygılarımla.
arkadaşlar merhaba.
Özellikle denemiş arkadaşlardan öğrenmek isterim.
elimde iki adet gitar var;
american telecaster ve LTD EC 1000 VB.
hem güzel, sıcak blues tonlarını hem de yeri geldiğinde cayır cayır metal tonları alabileceğim tek bir amfi modeli var mıdır? telecaster için bir amfi ltd için bir amfi almak olmayacağı için siz tecrübeli arkadaşlara danışmak isterim. bütçe 3 bin TL, evet gözü kararttım ancak bu kadar karartabildim 🙂
saygılarımla.
Arkadaşlar blues jr black face mi yoksa tweed mi. Clean lerde tweed daha hoşuma gitti fakat drive eklenince tweed biraz patliyo gibi bu konu hakkinda fikir verebilir misiniz
Arkadaşlar blues jr black face mi yoksa tweed mi. Clean lerde tweed daha hoşuma gitti fakat drive eklenince tweed biraz patliyo gibi bu konu hakkinda fikir verebilir misiniz