Laney Cub 12R mi yoksa Fender Super Champ X2 mi?
Gitar Fender Standard Stratocaster M.I.M.
müzik olarak ta Pink Floyd & David Gilmour , Eric Clapton, Mark Knofler vs...
owlyeah 😀Sıfır mı alacaksınız?
owlyeah 😀
Duydum ama incelememiştim fazla hocam. Bahsettiğim müzik türünü göz önünde bulundurarak önerdiyseniz bir bakayım 🙂 ?😀
O zaman bence Fender Bassbreaker serisine bi bakınız. Özellikle 15 watt olanı çok çok iyi.
Duydum ama incelememiştim fazla hocam. Bahsettiğim müzik türünü göz önünde bulundurarak önerdiyseniz bir bakayım 🙂 ?
Hocam şimdi farkettim hemen kısaca bakınca da çok ağır be. Bunu alacak olsam zaten Bugera v22 var. Sırf ağırlıktan eliyorum bunları 😀İşin drive yönüne bakınca evet, uyar. Cleanleri Blues Junior'a yakın, hatta çok benzer, driveları daha derli toplu. Effects loop var. Bir de çok versiyonu var amfinin ve hepsi apayrı aletler. Denemediğim bi 18-30 versiyonu var, çok enteresan alet mesela. Tabi denemek lazım ama blackface ile tweed'i bir araya getirmek gerçekten enteresan. 45'lik olanı da tam bir bassman. İçlerinde en çok 15'lik hoşuma gitti. Xlr çıkışı ile gece sessiz bir şekilde kayıt alınabiliyor. Yalnız bu arada 15'lik olduğuna bakmayın epey güçlü bir amfi. Attenuator gerekebilir.
*Gerçi en çok 15'liği beğendim dedim ama eğer effects loop olsaydı en iyisi açık ara 45'lik olan.
Hocam şimdi farkettim hemen kısaca bakınca da çok ağır be. Bunu alacak olsam zaten Bugera v22 var. Sırf ağırlıktan eliyorum bunları 😀
Hocam thomann.de den sipariş vereceğim şimdi o yüzden ağırlık 30kg'ı geçer falan diye riske atmak istemiyorum. Zaten bu ara baya araştırdım Gilmourish.com olsun strat-talk vs olsun hepsini araştırdım ama yok yani şuan en mantıklı bu gibi. Laney Cub 12R hakkında çok olumsuz yorum okumasam onu alacaktım ama onun da sıkıntıları var gibi. Bu Super Champ X2'nin de sesi hoşuma gitti you tube videolarından falan. Sağolun ama yinede araştıririm 😉O zaman bişi diyemeyeceğim. Peki head olanları düşünmüyor musunuz?
hocam çok ağırlar ya 15 kg i geçmese yine tamam da yani biraz da mobilitesi olsun 20 kg çok fazla benim için 🙂Bassbreaker veya vox ac10 tarziniza cok uygun gorunuyor.
aux kablosu dediğiniz iki tarafıda 3.5 mm jack girişi olan kablo mu ?İd core da aux kablosu yok ona göre düşünün
hocam 1 sene sonra bozuluyor diye okudum yabancı bi forumda. Sizin kaçıncı seneniz? 🙂Laney Cub12R hakkında ne gibi olumsuz yorumlar okudunuz bilemiyorum ama ben severek kullanıyorum, güzel bir amfi bence, tavsiye ederim.