Beklentilerinizi yazıp detay verirseniz daha çok kişi yardımcı olabilecektir.1000 tlye 2.el bir Tech21 tm30 almayı düşünüyorum.Nasıl bilirsiniz ? Ve 1000 -1500 aralıgında amfi öneriniz var mı.
Beklentilerinizi yazıp detay verirseniz daha çok kişi yardımcı olabilecektir.1000 tlye 2.el bir Tech21 tm30 almayı düşünüyorum.Nasıl bilirsiniz ? Ve 1000 -1500 aralıgında amfi öneriniz var mı.
Hardrocktan ileri gitmiyor sertliğim. Blues grunge hardrock çalacağımBeklentilerinizi yazıp detay verirseniz daha çok kişi yardımcı olabilecektir.
Çok pahalıya satıyorlar. 🙁Kullanım amacı vs bilmiyorum ama Tech 21 güzel amfiler.
Yukarı yazmıştım biraz baksaniz aslında 🙂Cort evl-x4 gitarim var. Roland cube 20 almayi dusunuyorum. Nasildir sizce? Evde kullanacagim. Tanitim videolarina cok bayildim diyemem ,aslinda uzerindeki efektlerin bollugu cezbetti beni.:wtf:Genel olarak begeniliyor gibi fakat sesinin fazla yapay oldugunu soyleyenler de cok. Yapaydan kasit nedir?
Bir de acaba ev icin daha dusuk fiyatli bir amfi yanina prosesor mu alsam diye de dusunmuyor degilim cunku 20x in fiyati beni biraz zorlayacak. Daha uygun fiyata baska alternatif onerisi var mi?
Ikıncı el bakın.Bunlar modellemeli amfidir ben deneyimlerim arasında bu sınıfta en çok vox vt ile blackstar id serisini beğenmiştim. Line6 spider iv biraz daha eski teknoloji diye hatırlıyorum. Roland hariç diğerlerini kullanmamakla beraber bu tip diğer şu amfilere bakabilirsiniz; blackstar tvp serisi, roland cube serisi, vox vt ve yeni çıkan modellemeli amfileri, yamaha thr serisi, fender mustang serisi daha bir kaç seri olduğuna eminim.
Pekii👍Yukarı yazmıştım biraz baksaniz aslında 🙂
Öyle bişey yok. Hatta pedallarla gayet güzel anlaşan bir amfi diye biliyorum. Istersen ht1 al ona tak. Ilk defa duydum böyle bişey.Bilmiyorum daha önce pedal kullanmadım daha doğrusu modeling amfiler ve ses kartlarıyla çaldım şimdi böyle bir sistem düşünüyorum.
Bende size soruyorum 🙂