Fx loop'u olmayan bir amfi ile pedal kullanmanın dezavantajı var mıdır?
Modülasyon efektleri için fx tercih ediliyor genelde. Delay gibi yani. Prosesorde ise bence kesinlikle olması gerekir. Alırken dikkat edilecek hususlardan. Kullanmasak bile belki işimiz düşer, olsun yani 🙂Fx loop'u olmayan bir amfi ile pedal kullanmanın dezavantajı var mıdır?
🙂 " Prosesorde ise bence kesinlikle olması gerekir." fx loop mu olması gerekir prosesorde? Anlayamadım da 🙂Modülasyon efektleri için fx tercih ediliyor genelde. Delay gibi yani. Prosesorde ise bence kesinlikle olması gerekir. Alırken dikkat edilecek hususlardan. Kullanmasak bile belki işimiz düşer, olsun yani 🙂
Yok prosesor kullanıcısı için çok gerekli olduğunu düşündüğüm bir özellik. Mümkünse prosesorde de olmalı ki 4 lü bağlantı yapilabilsin.🙂 " Prosesorde ise bence kesinlikle olması gerekir." fx loop mu olması gerekir prosesorde? Anlayamadım da 🙂
İbanez gitari ibanez amfi ile kombolamanin ekstra bir artısı var mı ?Ibanez Tbx15
Hayır hiçbir faydası olmaz.İbanez gitari ibanez amfi ile kombolamanin ekstra bir artısı var mı ?
o kadar dusuk watta lambalar isinmaz
Kullandığınız gitar nedir?Anadolu rock türünde çalmak istiyorum bunun için amfi alırken dikkat etmem gereken özel bir husus var mı yoksa herhangi bir amfi alabilir miyim
Kullandığınız gitar nedir?
Bütçe 3000tlEn kötü halde attenuator ile kısık seste performans alamayacağınız hiçbir amfi yok. Bu yanlış bilgileri aklınızdan çıkarıp lambalı bir Fender amfi almalısınız. Bütçenizi yazmamışsınız fakat son zamanlarda ortalıkta fazlasıyla uygun fiyatlara Blues Jr. görünmekte mesela.