Ben bu konularda cok bilgili degilim ama laneyin adini duymamistim id coru ovmuslerdi genel olarak. Fakat bence dinleyip arastir ikisini de dinle kulagina hos geleni secMillet gercekten hemen karar vermem lazim yarina kadar
Ben bu konularda cok bilgili degilim ama laneyin adini duymamistim id coru ovmuslerdi genel olarak. Fakat bence dinleyip arastir ikisini de dinle kulagina hos geleni secMillet gercekten hemen karar vermem lazim yarina kadar
Ben bu konularda cok bilgili degilim ama laneyin adini duymamistim id coru ovmuslerdi genel olarak. Fakat bence dinleyip arastir ikisini de dinle kulagina hos geleni sec
Bir sey degil.O sansim yok malesef tesekkurler
Büyük usta Devin Townsend'in de practice için kullandığı bir amp. Gerçekten çok güzel bir amp.5 senedir tm60 kullanıcısıyım. Yeni başlayan veya orta karar bir amfi almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Alıp sahneye koyabilirsiniz kapalı ortam olması şartıyla, bayağı bayağı kaliteli tonlar çıkıyor. Açık havada da ufak bir azınlığa hitap eder. Clean kanalı efsanedir. Drive kanalı da eq ayarlamaları ile çok çeşitli ve kaliteli sound sunuyor. Sıfır olarak almanızı tavsiye etmem 2. el olarak 1500 liraya bulabilirsiniz. Lambalı olmadığından ve yeni aletler olduğundan arızalı çıkma durumu binde birdir. Ufak lambalı düşünen arkadaşları buldukları yerde bu amfiyi denemeye davet ediyorum.
Gayet güzel bir ampli.Merhabalar,
Hughes & Kettner Tube Edition 20th Anniversary modeli hakkında bilgisi olan var mıdır? 1200 liraya almayı düşünüyorum ancak internette yeterli kaynağı bulamadım. Var mıdır denemiş olan?
Gayet güzel bir ampli.
Rica ederim. Çalalı uzun zaman oldu ancak o dönemlerde piyasada aktifti. Bu fiyata Tech 21 Trademark da okkalı bir tercih olacaktır.Teşekkür ederim yorumunuz için, peki piyasası ne durumdadır bu amfinin o konuda bir fikriniz var mı?
SX nedir acaba? Biraz açabilir misiniz? Yabancı olduğum bir konu.Gerekirse SX kullanın, gitar ve pedal almayıp amfiye yüklenin.
Orada ironi yapıyorum; SX başlangıç seviyesinde gitarlar üreten bir firma. Yani demek istediğim elinizdeki tüm parayla amfi almanız. 🙂SX nedir acaba? Biraz açabilir misiniz? Yabancı olduğum bir konu.
Ikisinide kullandım blackstar açık ara.Cort MX 15 vs BlackStar İD Core 10
Hangisini önerirsiniz arkadaşlar ?
İkisi aynı cümlede bile duramaz, Blackstar.Cort MX 15 vs BlackStar İD Core 10
Hangisini önerirsiniz arkadaşlar ?
TeşekkürlerIkisinide kullandım blackstar açık ara.
Teşekkürlerİkisi aynı cümlede bile duramaz, Blackstar.