Peavey Valveking sorusunu gormemistim, simdi efendim kafa olarak alacak iseniz once fiyati gorelim derim. Ayrica benim bildigim en ufak modeli 50 watt olan 1x12 kombdur ve Turkiye'de kimsede var midir bilmem. Valveking dediginiz vakit watt sinirini dert etmiyor olsaniz gerek en azindan bu amfi icin. Simdi bence adil olunursa kafanin ederi 400-500 dolardir tas catlasa lakin Peavey olmakla beraber uzak dogu uretimi ABD degil. Madem watt sinirlamasini asiyorsunuz o vakit ben Laney GH100TI kafa alirdim, forumda sayet satilmadiysa 1100 liraya var ve ingiliz uretimi, kesinlikle metal amfisi lan bu diye bakmamak lazim gayet bluesy olabilir. Kalitesi de handwired olmayan herhangi bir lambali Marshall ile kafa kafayadir(bu karsilastirmayi iyi yone cekerseniz iyi kotu yone cekerseniz kotudur siz Marshall amfilere nasil bakiyorsunuz bilemem yani size kalmis ama nihayetinde esitlikse derdimiz esittir bence). Cok kanalli olmamasini dert etmeyeceksiniz tabi(web sitesinde 3 kanal yaziyor ama amfide tek 3 olan sey 3 band EQ; 3 kanal kismi yanlis yazilmis zaten artik bu versiyonu uretimde degil)...