Evde kullanacağım
Düşük wattan zamanında çektiğim için 30+ istiyorum ama sadece ev değil aslında küçük çaplı yerlerde (okul vs.) sahne aldığımda beni idare edebilecek bişey istiyorum tavsiyen için saol yorumlarınızı bekliyorum
Vox'u denediğinde gelen şey dip gürültüsü değildi, drive da gaini ve tiz potanslarını yarıdan fazla açtığında amfi ötmeye başlıyor. Kaliteli bir hoparlöre sahip olmamasından dolayı kaynaklanıyor bu durum. HT1'de karşılaştığın şey ise muhtemelen gerçek dip gürültüsü. Gitardan ses seviyesini kıstığında ya da telleri elinle susturduğunda da arı vızıltısı gibi bir ses devam ediyorsa bu dip gürültüsü oluyor. Tüm lambalılarda tabii ki yok, dip gürültüsü direk elektrik hattının kalitesine ve topraklamasına bağlı.Ben Blackstar İD15TVP kullanıyorum. Normalde 15 watt ancak TVP teknolojisinden 25 watt güçle çalışıyor. Hacim konusunda bir sıkıntı yok, overdrive tam yerinde. Öyle çok pis değil. Ben gayet Metallica tonunu tutturuyorum. Videolarını izlediğim kıytırık bir amfi dedim ama en çok beğendiğim bu oldu. Vox VT20+ da denedim. Dip gürültüsü biraz sıkıntı oldu bana ( Sanırım lambalı amfiler böyle oluyor ). Onun dışında binadan da olabilir.
Blackstar HT1 denedim. Dehşet dip gürültüsü vardı ancak yetkili binanın topraklamasının kötü olduğunu söyledi.
Belki bu dip gürültüsü normal ben kıllıyım:cigar:
Kısaca bulabilirsen ikinci el İD15 TVP iyidir🙂