Uygundur.
Şahsen ben de vox diye düşünüyorum, tonlarına hayran kaldım ama diğer amfilerden farklı tamamen plastik olması beni biraz endişelendirmedi değil.Şansınız varsa deneyin Sahsen ben listeniz arasından Vox seçerdim
Arkadaşlar merhaba. Kendime sahnede ve stüdyoda kullanabileceğim bir amfi arıyorum. Bütçem 1500 TL civarlarında. Beklentim amfinin üzerinde send return bulunması ve drive karakterinin iyi olması. Önerilerinizi alabilir miyim ?
Teşekkür ederim araştıracağım. Başka önerileri olanlar varsa bekliyorum. Çok fazla hakim olduğum bir konu değil sahibindende gezerken daha çok kaç wattlık amfiler üzerinde durmalıyım bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim.Tech 21 trademark serisi derim.
Ikinci el 10x daha çok işinizi görür bence.Merhabalar yakin bir zamanda PRS SE24 CUSTOM alacagim. Çalmak istedigim toblar simdilik metal tonlari grup olarak ornek vermek gerekirse Opeth, Mastodon, Iron Maiden, Plini(özellikle Selenium Forest sarkisina bakarsaniz), Avenged Sevenfold. Ögrendikce tarzimin degismesine bagli olarak pedallarla desteklenebilecek daha overall bi amfi ariyorum bütcem 1000 tl civari. Simdilik duaunduklerim Blackstar Ht1, Yamaha Thr5(butcem 10 a yetmez), Orange Crush, Laney 20w(internette pek kullanici yorumu bulamadim). Tavsiyeleriniz nelerdir??
Ikinci eller tr de 1500 tl civarinda seyrediyorIkinci el 10x daha çok işinizi görür bence.
Peki bu amfi apartman dairesine uygun mudur?Roland Cube 80'in övüldüğünü çokça gördüm. Kendim denemedim bizzat. İkinci elde istediğiniz fiyata Cube 40 var. Araştırın derim bi, forumda bilen vardır diye düşünüyorum.
Peki bu amfi apartman dairesine uygun mudur?
Peki kombo amfilerde olay nasil genel olarak bilgi edinebilecegim bi yer bulamadim transistorlu veya modellemeliden farki nedir kombolarin??Solid State amfilerin genelinde volüm kısıldıkça ton değişmez.
Gene de kendiniz deneyip görün mümkünse eğer.
Bu arada genelde pratik yapmak, kayıt almak gibi amaçlarınız varsa usb bağlantılı bir amfi(boss katana, fender mustang gibi) ya da prosesöre(boss gt1, mooer ge200) yönelebilirsiniz.
Peki bu amfi apartman dairesine uygun mudur?
Bugüne dek 10 watt sıradan bir transistörlü olup da hayır eden amfi görmedim. Yamaha THR 10 veya Blackstar ID Core hariç.
O amfiden kurtul. İlle de iri bir amfi alacaksan Ibanez 30 watt TBX bak. Boyut farketmez dersen Yamaha THR ve ID Core deş.