Bugün tünelde denedim birkaç amfi..
Laney LC15 : İlk önce fxloop olayını sordum, varmış, bazı versiyonlarında yok deniliyordu, Gitarı taktım pek ayar yapmadım drive'ı sonladım ve tonlar gayet hoşuma gitti. Gaza geldim satmayı düşündüğüm(para için) ZW-45i taktım ve aman allahım, dedim ki bu lambalıymış, (İlk denediğim lambalı amfi hayatımda). Cidden ağladı gitar bendlerde.
Laney VC15 : LC15'ten sonra bunu deneyince tatmin olmadım drivelarda, kesinlikle çok fark var aralarında, teknik kısmını bilmem de ses böyleydi.
Vox AD30VT XL - VT15 : Fena değillerdi fakat sanki LC15'le kıyaslayınca ne biliyim, ya zaten önyargılıydım hibrid oldukları için ama cidden doğal değil gibi geldi sesler.
Roland 20x 80x : Zuhaldeki adam 80xi baya önerdi, 40 sn ses kaydedip üstüne solo atma olayı felaket hoş bir şey fakat 20x'in sesleri bariz daha güzel geldi kulağıma metal stackte özellikle. Hoş bir amfiydi.
Fender Blues Junior : Sadece gitarı taktım, 5 dk falan çaldım ısınsın falan diye, drive'ı zaten bence yok, sanırsam pedallarla desteklemek lazım ki adam da dedi zaten pedala çok iyi cevap verir falan diye de ısınamadım.
Tech21 tm30 : Gittim denedim, sanırsam LC15'ten sonra denemem dolayısıyla sallamadım hafif ama beni al diye bağırmıyordu bence..1 saat sonra aynı yere bir daha girdim sonuncusuymuş ve almışlar. İyi ki beğenmemişim içimde patlıyacaktı 🙂
Sonuç olarak; LC30 stokta yoktu fakat zaten fiyatı beni aşan bir fiyat 0'da, bugünden sonra aklımda 2 seçenek var, ya Laney LC15 ya da Roland 20x ama LC15 sanırsam tercihim olacak, lambalar beni aydınlattı hafif diyim anlarsınız sanırsam 🙂 Doğru bir tercih mi yapıyorum, yapıyorsam amfiden sonra ek olarak ne pedalları önerirsiniz ki daha güzel olsun her şey 🙂drive'a gerek var mıdır(metal muff mesela), yoksa overdrive falan, delay istemem phase 90'dan da hoşlaşmadım. Önerilerinizi bekliyorum, başka bir amfi de söyleyebilirsiniz tabiyki bu arada...