o konuda bilgim yok maalesef bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.Teşekkür ederim fender aklıma gelmemişti hiç. Bir de bu amfilere fcb1010 gibi midi foot controller bağlasam sıkıntı yaşar mıyım?
o konuda bilgim yok maalesef bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.Teşekkür ederim fender aklıma gelmemişti hiç. Bir de bu amfilere fcb1010 gibi midi foot controller bağlasam sıkıntı yaşar mıyım?
Dediğiniz seriyi ilk kez gördüm sanırım ya yeni çıktı ya da Türkiye'ye yeni geldi. Ses örneklerine bakayım onların da o zaman.Amlifi, aslında frfr bir sistem. 4 hoparlörü var, modelleme olarak da pod serisinin teknolojisini kullanıyor (HD öncesi). Aynı zamanda bluetooth ses sistemi olarak da kullanılabilir. Spider serisine kıyasla daha iyi bir ses sunuyor.
Evet, yeni bir seri, geleli 6-7 ay olmuşturDediğiniz seriyi ilk kez gördüm sanırım ya yeni çıktı ya da Türkiye'ye yeni geldi. Ses örneklerine bakayım onların da o zaman.
Dediğiniz aklıma yatıyor aslında fazlasıyla. Gt2 tarzı preamp barındıran bir pedalı girsem clean kanalına sıkıntı olur mu acaba?Lambalı amfimden önce spider 30 amfim vardı. gitar çalmayı bırakacak kadar soğumuştum müzikten. drive tonlarında güzel bir şeyler beklıyorsanız işinizi görecek bi amfi değil. Ama 1 pedal falan alıp tamamlayabilirim dediğiniz için şöyle bir şey yapabilirsiniz:
Amfide celestion hoparlör vardı hatırladığım kadarıyla. Üzerinde efektler ve clean kanalı da yeterli. Amfinin clean kanalını kullanırsınız sadece ve efektlerini, üzerine de drive için kendi damak tadınıza göre bi pedal bağlarsınız. Gayet iş görür o zaman.
gayet güzel olur. o pedalın özelliği hem preamp gibi hem drive pedalı gibi kullanabilme.Dediğiniz aklıma yatıyor aslında fazlasıyla. Gt2 tarzı preamp barındıran bir pedalı girsem clean kanalına sıkıntı olur mu acaba?