Boss Metal zone (MT-2), MEtal core ve MXR M151 double shot arasında kararsızım hangisini önerirsiniz ?
dostum biraz daha sabırlı olsan daha iyi edersin 🙂DDblues demiş ki:DDblues demiş ki:Boss rv-5 mi Digitech digiverb mü daha iyidir?
doubleshot alabiliyorsan diğerlerini hiç düşünme bence 😉phanomania demiş ki:Boss Metal zone (MT-2), MEtal core ve MXR M151 double shot arasında kararsızım hangisini önerirsiniz ?
Zuhal in yan mağazasında satılıyordu en son gittiğimde yokuşa doğüru olan taraftabrokndwn demiş ki:Arkadaşlar Ankara'da Dunlop Cry Baby Wah pedalı bulabileceğim bir yer varmıdır?
thunderhead demiş ki:Illa RP serisi kulanmak istiyorum diyorsan rp150yi sat 200 al... Oteki turlu bence astari yuzunden pahaliya gelir...
denbay demiş ki:merhaba,
gitar çalmayı öğrenmeye yeni başlamış biri olarak Teoman, Mor ve ötesi, Duman, Metallica ve türkçe bazı pop parçaları çalmaya çalışırken bazı efektler gerekiyor.
RG370DX gitarım var ve sesleri yeni yeni tanıyorum. 3 tane pedal almak istiyordum bir tane Boss DS-2 aldım. Yanına RV-5 ve Jim Dunlop GCB-95 almayı düşünüyorum. bu 3 pedal birbirine uyumlu olurmu? başka birşey tavsiye edermisiniz?
bu arada amfim yok nedenide genelde stüdyoya gidip ordaki aletleri kullanıyoruz Laney Fender marshall olabiliyor...
ben kendime ev için küçük bir marshall almayı düşünüyorum ama asıl amacım doğru düzgün büyük amfilerle güzel çalışan pedal almak.
deLarocx demiş ki:thunderhead demiş ki:Illa RP serisi kulanmak istiyorum diyorsan rp150yi sat 200 al... Oteki turlu bence astari yuzunden pahaliya gelir...
Peki mesela rp100'ün wah vs effectlerini kullanmak için bir pedal var mı ?
biraz daha kasip korg ax1500g al bence.Ama illa bu ucunden biri dersen zoom G2 1ukirimumit demiş ki:arkadaşlar prosesör alcam ama karar veremedim aklımda zoom 505 2, zoom G2 1U ve digitech RP80 var hangisini alsam yada sizin tavsiyeniz var mı elimde 200 ytl var 200 ytl civarı bi prosesör alcam... 😀