![darts%20player.png](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.chelmsfordwinterdarts.co.uk%2Fimages%2Fdarts%2520player.png&hash=358ee9cc4b4a8b5689fb7cf2532fa60d)
Bendede DART var 🙂 Turnuvalarda, ligde, şampiyonalarda keyif yapıyoruz.
Birde bunlar var hobiler, Airgun (Spor amaçlı), Trap-Skeet (Spor amaçlı), tabi birde avcılık. 🙂
Arkadaşlar 25 liraya mal ettiğim rafı duvara monte etmek için aşağıda resmi görülen 3 adet L demirine Koçtaş'ta 8,5 TL verdim. İçime oturdu. Paylaşmak istedim.Fincan dolabı. Maliyet 15-20 TL. (Mdf) Planlaması yaklaşık 1 hafta, inşası 2 gün sürdü.
Valla dar zamanda mecbur aldım. Nalburda 2 lira eder en fazla. İbret alınsın.ahahah 🙂 hocam kusura bakmayın ama sizin gibi DIY olayıyla forumda tanınmış birinin bu hareketini yakıştıramadım. 3 parça demire 8,5 lira .oysa siz o bütçeyle 2 tane orjinaliden daha iyi (!) ts9 klonu , 1 tane pedal board üstüne de iki tane yerli black metal grubuna demo yapardınız.
![]()
Bendede DART var 🙂 Turnuvalarda, ligde, şampiyonalarda keyif yapıyoruz.
![]()
Birde bunlar var hobiler, Airgun (Spor amaçlı), Trap-Skeet (Spor amaçlı), tabi birde avcılık. 🙂
Briç...Eskiden profesyonel/yarı-profesyoneldi, şimdi sadece hobi...Ama daha mutluyum sanki 😀
![]()
Telli çalgıları çalan kişiler genelde okçuluk, dart, atış-avcılık vs gibi spor dallarında yetenekli olurmuş. Okçuluk okulunda yapılan bir programda söylenmişti tvde. Sanırım iki durumda da el-göz koordinasyonu, ince motor becerisi, konsantrasyon-odaklanma istediği için böyle söyledi. Hatta sunucu birkaç atışta başarılı olunca daha önceden müzik aleti, gitar vs çalıyor musunuz dedi Hoca 🙂
Satmayı dusunurmusun hocam super olmus 😀Case Modding işleri ile uğraşıyordum bir ara. Şimdilerde pek vaktim olmuyor... En son yaptığım bu;
![]()
Ruh hastası bir kaplumbağam var 😀
ben kaplumbağayı o şekilde öldürüyordum 5-6 yaşlarındayken, su kaplumbağası diye akvaryuma su doldurup attık, bi kareta değil tabi hayvan suyun içinde debelenmekten bitap düşüp can havliyle akvaryumdan halıya atlıyordu.karasal alanı vardır umarım
Aslında hobiyi çok güzel tanımladın!Benim hobim herşeyle ilgilenmeye çalışmak ve hiçbirine zaman ayırmamak. Aç gözlülük budur 🙂