Yine satışta en son burada paylaştığım gitar. 65 k ya Gibson Les paul traditional satılmıyorsa ülke bitmiş.
Ya bu geçen hisse ile girelim dediğimiz gitar değil mi 🤣Yine satışta en son burada paylaştığım gitar. 65 k ya Gibson Les paul traditional satılmıyorsa ülke bitmiş.
Bi bira içip konuyu değerlendirelim derim. Yalnız hanım bu sefer banko boşar beni 🤣Evet o 70 ten 65 e düşmüş. Giriyor muyuz? 😀
Boş ol, boş ol, boş ol diyecek.Bi bira içip konuyu değerlendirelim derim. Yalnız hanım bu sefer banko boşar beni 🤣
Yaz biterken evdeki çocuk sayısından fazla gitar olacak evde. Amfi, prosesör cabası. Pandemi öncesi tek akustik vardı evde 🤣Boş ol, boş ol, boş ol diyecek.
Sonra da gitar al, gitar al, gitar al
devre trafo vs sorunsuz ve orjinal ise fiyat uygun, ama bilen birinin bakması lazım.Amfiyi bilmiyorum ama yurtdışına göre 1/3 fiyattan koyulmuş. Bilgilendirebilecek var mı?
Kategori konusu araç ilanlarının bir aydan sonra ücrete tabi olması olabilir. O zaman sahibinden ilanı onaylamayacak hatalı kategori nedeniyle.Hem fiyat hem katagori yanlış. Düzgün iş yapsınlar.
Efsane 75.000’le geri dönmüş.Evet o 70 ten 65 e düşmüş. Giriyor muyuz? 😀
Gitar favorilerimdeydi sen ilanı paylaşmadan bir iki inceleme videosu vs izleyip teklif yaparım diyordum ki uçmuş, umarım bir al satçı fırsatçıya gitmemiştir.
Umalım öyle olsun. Satıcı abi gitarı çalacak birine satacağını yazmıştı.Gitar favorilerimdeydi sen ilanı paylaşmadan bir iki inceleme videosu vs izleyip teklif yaparım diyordum ki uçmuş, umarım bir al satçı fırsatçıya gitmemiştir.