arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama analog setup genelde overdrive boost yönünden iyi diye tercih edilir ben line6 hd400 kullanıyorum müthiş memnunum. bu video geldi daha kalitelileri de var analog drive ve analog devreli efekt aletinin olamayan farkını dinlemenizi tavsiye ederim akla ilk gelen bütün drivelar neredeyse var karşılaştırmada. boss prosesörleri katmıyorum ama bu duruma yanlış anlamayın 🙂
benim için blues gibi hafif drive bir iki efekt aleti bir vahh artı fender bir gitarla yapılan müziklerin dışında prosesör nimet gibi geliyor tc electronic ve line6 hd serileri özellikle. mp3 formatında şarkı dinlenilen ve dijital platforma dönmüş dünyada işi zora sokmak gibi geliyor analog. kendimde kullandım 3 sene gibi bi süre. sahneye götürsen gitmiyor sound her amfide farklılık gösteriyor. artı prosesörde canın başka bir tarz istediğinde tel değiştir 13 tel tak si akor düzeniyle mesa modellemesi yap gidip 9 tel takıp mi den normal düzende marshall modellemesiyle çal. prosesörümün dist pedallarını kullanmıyorum amfi modellemeleri varken. analog setup 10 puan prosesör 6 alabilir evet ama bunun için çok pahalı bir amfiye, mikrafona ve bunları heryere taşıman gerekir. marshall mg100dfx amfi ye analog bağlamak yerine bi barda prosesör götürürüm. tabi imkanı olan kullansın analog setup ama işi çok iyi bilmeyen biri analog çok iyi diye okuyup gidip analog kurmaya çalışıp yeterli ekipmana sahip olamadıkları için mutsuz olabiliyor. benim videodaki yazım biraz mizahiydi. sende haklısın laf yetiştirmece yapmak değil niyetim yanlış anlamazsın yazımı umarım. ogün sanlısoyun gitaristi line6 x3 live, opeth te boss gt6 kullanıyor şuan aklıma gelenler. prosesörde çok küçümsencek bişey değil ama. bu işten çok para kazanıp profesyönel olunca analog olsun ama bi seviyeye kadar prosesör çok kullanışlı bence🙂Neden moralimiz bozulacakti ben anlayamadim? Pod Hd400 kullanmayi akil edemeyip analog setup kullandigimiz icin mi?
Ayrica videodaki ses kalitesi ne kadar dandik olursa olsun, hangisinin analog hangisinin dijital pedaldan geldigi gun gibi ortada.
Moralini bozmak istemem ama Line6 Pod Hd serileri icin de bu durum boyle, su anki teknolojiyle analog pedallarin onune gecebilmis aletler degil bunlar.
benim için blues gibi hafif drive bir iki efekt aleti bir vahh artı fender bir gitarla yapılan müziklerin dışında prosesör nimet gibi geliyor tc electronic ve line6 hd serileri özellikle. mp3 formatında şarkı dinlenilen ve dijital platforma dönmüş dünyada işi zora sokmak gibi geliyor analog. kendimde kullandım 3 sene gibi bi süre. sahneye götürsen gitmiyor sound her amfide farklılık gösteriyor. artı prosesörde canın başka bir tarz istediğinde tel değiştir 13 tel tak si akor düzeniyle mesa modellemesi yap gidip 9 tel takıp mi den normal düzende marshall modellemesiyle çal. prosesörümün dist pedallarını kullanmıyorum amfi modellemeleri varken. analog setup 10 puan prosesör 6 alabilir evet ama bunun için çok pahalı bir amfiye, mikrafona ve bunları heryere taşıman gerekir. marshall mg100dfx amfi ye analog bağlamak yerine bi barda prosesör götürürüm. tabi imkanı olan kullansın analog setup ama işi çok iyi bilmeyen biri analog çok iyi diye okuyup gidip analog kurmaya çalışıp yeterli ekipmana sahip olamadıkları için mutsuz olabiliyor. benim videodaki yazım biraz mizahiydi. sende haklısın laf yetiştirmece yapmak değil niyetim yanlış anlamazsın yazımı umarım. ogün sanlısoyun gitaristi line6 x3 live, opeth te boss gt6 kullanıyor şuan aklıma gelenler. prosesörde çok küçümsencek bişey değil ama. bu işten çok para kazanıp profesyönel olunca analog olsun ama bi seviyeye kadar prosesör çok kullanışlı bence🙂
Minimal kadro. Marshall ED-1, Boss NS-2, ADD Delay, Boss SD-1 (Cihan usta sağolsun), BBE Sonic Stomp --> Blackstar HT-5r
delay, compressor ve sonic stomp fx looptan, sd-1 ve ns-2 direkman.
16959 eklentisini görüntüle
O pedal çok güzeldi. Transistörlü ampli ve 2x12 kabinle inanılmaz güzel tonlar aldım, çok fazla memnundum ama daha sonra satın aldığım Blackstar'la anlaşamadılar, çok üzülerek satmak durumunda kaldım. Sonic stomp da gerçekten çok nev-i şahsına münhasır bir pedal. Seveni olduğu kadar sevmeyeni de bolmuş ama zevk meselesi tabi.