bende POD xt vardı, fasülye olanından. evde kullanım için çok iyiydi ama miksere girip yüksek seste çalınca istediğim tonları alamadım pek. o yüzden analog pedal alayım artık dedim. preamp pedalı ile distorsion/overdrive pedalı arasındaki farkı da bilmiyordum daha. preampın nolduğunu biliyordum da pedalda böyle bişey olduğunu bilmiyordum 🙂 sonra MXR overdrive pedalı, blackstar overdrive pedalı denedim. en son AMT SS-20'yi gördüm, baktım 3 tane kanalı var. hem clean hem overdrive hem de distorsion kanalı vardı. ya dedim aynı anda 3'ü arasında geçiliyorsa büyük kolaylık dedim ve aldım pedalı. sonradan anladım ki üzerinde send/return var, mikser çıkışı var. yeniden keşfettim pedalı resmen. EHX Holy Stain'i bağladım send returnden AMT'ye, gitarı da taktım AMT'ye, en son Roland Micro Cube'a bağladım pedalı. küçücük transistörlü amfiden bile gelen tonlar çok hoşuma gitti. sonra miksere girdim ve orda da hoşuma gitti tonlar. peki sen ne dersin bu Amp Legends serisine? V1'de "In DC" ve "Out DC" var. bu Out DC nedir? denedin mi hiç bu pedallardan birini?