Eyw. gt2 kullanmıştım AMT yi merak ediyordum.bana kalırsa GT2'nin fender modellemesi nispeten daha hoş ve doğal.
Eyw. gt2 kullanmıştım AMT yi merak ediyordum.bana kalırsa GT2'nin fender modellemesi nispeten daha hoş ve doğal.
Eyw. gt2 kullanmıştım AMT yi merak ediyordum.
Allah sonumuzu hayır etsin...
Gas'ım bitti sonunda : )
Evet cidden yer israfi.zvexx almayi dusunuyorum.big muff sanki fuzz gibi degil.cok enteresan bir pedal.whammy bayagi agir.octave uplari ve harmonyleri kullaniyorum.bazen de detune ozelliklerini.boss unkileri denemedim ama goz atacagim.yer ve agirlik buyuk sikinti.tesekkur ettim.@burakoli şu Big Muff denen alet pedalboard'da yer konusunda büyük sıkıntı yaratıyor. Güzel alet esasen. Whammy yerine de BOSS PS-5 veya PS-6'yı önerebilirim. Tek tel shifting yaparken çok daha başarılı, daha hafif ve daha az yer kaplıyor.
Evet cidden yer israfi.zvexx almayi dusunuyorum.big muff sanki fuzz gibi degil.cok enteresan bir pedal.whammy bayagi agir.octave uplari ve harmonyleri kullaniyorum.bazen de detune ozelliklerini.boss unkileri denemedim ama goz atacagim.yer ve agirlik buyuk sikinti.tesekkur ettim.
Evet cidden yer israfi.zvexx almayi dusunuyorum.big muff sanki fuzz gibi degil.cok enteresan bir pedal.whammy bayagi agir.octave uplari ve harmonyleri kullaniyorum.bazen de detune ozelliklerini.boss unkileri denemedim ama goz atacagim.yer ve agirlik buyuk sikinti.tesekkur ettim.
Neden little big muff tercih etmiyorsunuz ?
Bende big muff almak istiyorum ama yerden ziyade adaptor sorunu var diye little tercih edecegim, merak ettim ..
big muff with tone wicker ya da bass big muff oneririm, little big muff adi gibi cok minik ve gucsuz.
GT-500 ve Full-Drive 2'yi bugün aldım. Bu üçü sayesinde karşılayamadığım drive ihtiyacı yok.
FULLlemişsin maşsabbath 😀
Azcık daha (hatta bayaa bi) yetenekli olsam endorsement isteyeceğim ama... 😀