proctavia için ayrı bir adaptör mü kullanıyorsun
hahahaaaaaa diger pedal boarddan kacip gelmis o keratalar 😉 yoksa bota degiller 🙂)Yukarıda boşta bekleyen Boiling Points ve de ZenDrive görüyorum. Ne kadar ayıp...
gitarpedal??Senin ekipman bana yabancı değil. Karıştırıyor muyum yoksa?
Hustle Drive sanırsam OCD klonu, OCD içinde Sparkle Drive klonu dediklerini duydum. Benziyor mu soundları, yorum yapabilir misiniz?
tdpri.com'dan alıntılıyorumsparkle drive ın ts olduğunu biliyorum, ama bazı forumlarda ocd için modifiye edilmiş sd dediklerini sordum, o yüzden sordum
The SD is more of a TS type and the OCD I found to have more gain and get into Marshall territory.
SD stays on my board all the time, but i use it as a boost ( can go from clean to dirty), but as stated above the "blend" knob is what makes this pedal great. The drive on this pedal is a clone of the TS808. The OCD is a diff pedal altogether. Seems to have more drive and more umph than the SD.
dediklerini duydum yazicaktim sordum yazmisim. Biliyorum sd nin ts oldugunu, ocd nin mid humpi olmadigini falan, sadece bazi yerlerde modifiye edilmis hali dedikleri icin az da olsa benziyen yanlari var mi merak etmistim, cecabimi aldim tesekkurlertdpri.com'dan alıntılıyorum
535Q gitti yerine ZW-45 geldi. Pazartesi günü modlanmaya gidecek muhtemelen. Sarı fasel eklenecek. Sarı/kırmızı Fasel ayrımı için toggle switch takılacak. Sarı faseldeyken pedal aktif olduğunda sarı led, kırmızı faseldeyken pedal aktif olduğunda kırmızı led yanacak. Muhtemelen bir de true bypass olacak.