- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sol baştan baş köşesi 😀Delay basa degil sona konur 😀
Sol baştan baş köşesi 😀Delay basa degil sona konur 😀
iPad üzerinden "garageband", "amplitube" , "jamup pro x" türevi programlarla sınırsız pedal ve amfi... Hemde hepsi toplam ortalama 50-60 tl... Bir de iRig HD , tamamdır. 😗😗 veeeeee hiç bir şekilde yer kaplamıyor! Ne bir kablo, ne prizler vs vs 😀
NOT : Tam öğrenci işi. Bir zamanlar birkaç analog pedal ile başlamıştım işe. Öğrenci aylığından gıdım gıdım arttırıp alıyordum. Ama sınıf yükseldikçe alınan kitaplar vs giderler artınca analog sistem hikaye oldu. O yüzden elimize işimizi alana kadar en güzeli iPad üzerinden pedal ve amfiler. 😀
NOT 2 : Gökten analog setup yağaydı iyiydi.
Tabi iPad'iniz varsa 50-60 tl. iRig hd'i söylemeyi de unuttum.... Yoksa susma hakkımı kullanmak istiyorum 😀İçinde iPad geçen bir sistem 50-60 TL?
🙂
Ustadim plexitone yorumunuz nedir? Belli ki tutmussunuz lakin setup icinde var ama goruslerinizi alabilir miyiz, plexi kelimesini gorunce bile AC-DC acasim geliyor 🙂Ben de güncel durumla ilgili bir foto ekleyeyim ve biraz da bilgi vereyim:
BD-2 kutusuna bir OCD klonu yerleştirdim, yanındaki beyaz pedal da Zendrive klonu. İkisini de kit olarak edinmiştim. Sol alt köşedeki siyah bypass pedalı da benden. Sorunlarını giderebilirsem bir de mooer büyüklüğünde bir mikro fuzz pedalı ekleyeceğim.
Bunların dışında: Plexitone'un jacklarini değiştirdim ve true-bypass haline getirdim. Crybaby'nin de jack'lerini ve switch'ini değiştirerek led taktım. Mooer trelicopter'daki potans düğmeleri ise doğrudan mevcut düğmelerin üstüne vidalanmış vaziyette.
Zendrive da, OCD de gayet güzel oldu. Zendrive'ı yeni bitirdim ve henüz çok deneyemedim. Görebildiğim kadarıyla karakteri mevcut Sweet Baby'ye oldukça benzemekte, ancak sustain'i ve esnekliği çok daha fazla. Sweet Baby hızlıca pedalboard'tan gidecek gibi..
OCD kiti büyük ölçüde V4'e göre hazırlanmış sanıyorum. Bundaki germanyum diyotu devreden çıkartabilmek için ekstra bir switch daha ekledim.
Güç kaynağı T-rex Chameleon. Ancak Chameleon maksimum 300mA verdiği için Nova Drive'ın güç kaynağı da ayrıca pedalboardın altında.
32665 eklentisini görüntüle
Guzel setup. Pedalboard trex in en büyük modeli mi?
Ustadim plexitone yorumunuz nedir? Belli ki tutmussunuz lakin setup icinde var ama goruslerinizi alabilir miyiz, plexi kelimesini gorunce bile AC-DC acasim geliyor 🙂
Add+ sponsorluğu gibi maşallah 😀 (İlanınızı gördüm, sponsorluk olmadığını biliyorum 😛 ) Tüm setup ile test video çekmeyi düşünür müsünüz?
Add+ sponsorluğu gibi maşallah 😀 (İlanınızı gördüm, sponsorluk olmadığını biliyorum 😛 ) Tüm setup ile test video çekmeyi düşünür müsünüz?