Mobiusun pre/post özelliğini kullanıyor musun? Bende de vardı. Çok memnundum. Özellikle filterın auto wahımsı efectini driveden önceye alınca çok güzel bir guthrie govan wonderfull slipry things soundu çıkıyor. Bence dünyanın en güzel modulasyon pedalı. Axe fx filanda var ben de ama rotary olsun si vintage phaser ı olsun, vibe ı olsun axe fx i gömer. Canlı performansı da çok iyi. Ben sattım, pişmanım. Siz sakın satmayın bence.
Bence direkt satsın. net alıcıyım.😀 Şaka bir yana Bende merak ediyorum pre-post özelliği ne kadar başarılı -Modulasyon effectlerinde en nefret ettiğim şey 1-2 effect delay-reverb beraber eklenince fx loopta tonun boğulması, tiz kaybı..Bu ara radarımda ciddi ciddi olan bir pedal bilgi verirseniz sevinirim.
Açıkçası o özelliği pek kavrayamadım. Böyle sürekli efekt kullanan birisi değilim. Ancak midi üzerinden bir setup'a döndüm. Şu anda toplama bir prosesör gibi kullanıyorum pedallarımı. İçinde her efekt bulunması ve tek tuş ile karşıma gelmesinden dolayı mobius'u seviyorum 😉