Bi tane makina müzikte var 🙂
İlk resimdeki gibiydi
artık diğerine çevirdim
hep kafamda mini bir pedalboar oluşturmak vardı
araya bir flashback mini de koydum mu misss
(board stagg in en küçük olan 42X23 gibi bi'şey)60081 eklentisini görüntüle60082 eklentisini görüntüle
Zuhal Müzik'ten almıştımHocam AMT'yi nereden aldın??
Memlekette Cornford amfisi olan da varmış demek ki =)
Üretimi durdurmuşlar artık sanırım.
Bir de o zippo kutusu nedir hocam? =)
Martin Kid miydi o mühendisin adı?Teşşekkürler. Evet Cornford üretimi durdurdu , Amplinin şef mühendisi artık Victory amplilerini yapıyor. Pena koyuyorum zippo kutusuna, pratik oluyor.En önemlisi kaybolmuyor😀
Martin Kid miydi o mühendisin adı?
Muhteşem!
Muhteşem!
Providence'a tap tempo pedalını ekleyince tap tempo düğmesi preset aşağı-yukarı gibi mi çalışıyor?
Bir de daha sıcak tonlar için Zippo kutusu yerine Altoids kutusu lazım.
OKKO diablo
Mobiusun pre/post özelliğini kullanıyor musun? Bende de vardı. Çok memnundum. Özellikle filterın auto wahımsı efectini driveden önceye alınca çok güzel bir guthrie govan wonderfull slipry things soundu çıkıyor. Bence dünyanın en güzel modulasyon pedalı. Axe fx filanda var ben de ama rotary olsun si vintage phaser ı olsun, vibe ı olsun axe fx i gömer. Canlı performansı da çok iyi. Ben sattım, pişmanım. Siz sakın satmayın bence.
Wah Usa vox mu ? daha mı vintage bişey?
Wah Usa vox mu ? daha mı vintage bişey?
Mobiusun pre/post özelliğini kullanıyor musun? Bende de vardı. Çok memnundum. Özellikle filterın auto wahımsı efectini driveden önceye alınca çok güzel bir guthrie govan wonderfull slipry things soundu çıkıyor. Bence dünyanın en güzel modulasyon pedalı. Axe fx filanda var ben de ama rotary olsun si vintage phaser ı olsun, vibe ı olsun axe fx i gömer. Canlı performansı da çok iyi. Ben sattım, pişmanım. Siz sakın satmayın bence.