Evet o, Zen Drive klonu ama bence Zen Drive'dan daha bi Zen... 🙂
Güzel yorumlar okumuştum, hatta fiyatı da çok makuldü. Güle güle kullanın 🙂
Hatırladım şimdi Ethos vari bir pedalı vardı bir de Klon Centaur tipli
Evet o, Zen Drive klonu ama bence Zen Drive'dan daha bi Zen... 🙂
Kac £ hocam bu ama cook fena bir alet...
Güzel pedal. Gitarpedal.net'te bir başlığı vardı ilk izlenimlerimi şöyle yazmıştım.Kac £ hocam bu ama cook fena bir alet...
Bendede var orj. Deli bi alet daha üstü band echo olur heraldeMN3005 olandan 😀
Evet gercekten oyle, Boss DM-3 var bir de bende, ikisi arasindaki fark gercekten cok fazla. Band echo ile calma sansina hic erisemedim malesef 🙁🙂
Bendede var orj. Deli bi alet daha üstü band echo olur heralde
Bakimi gercekten dert. 125 liraya enson biri Dynacord Echocord mini satiyordu, repeatler gelmedigi icin o kadar ucuzmus. Echoplex ten cok Space Echo benim daha cok hosuma gidiyor dinledigim kadariyla. ya da cok hassaz oldugunu saymazsak Binson Echorec 😀🙂Band echo çok farklı direk yankıyı hissedebiliyorsun dm2 ile karşılaştırma fırsatım olmadı fakat bence digital delay ile band echo arasında kalıyor biyerde deneme şansım oldu.inanılmaz bişey Bitane almayı düşünüyorum fakat echoplex ve space echo arasında kalıyorum hep birde bu işin tabiki bakım drumu var ben çok araştırdım fakat bulamadım bi kaç yer söylediler ama güvenemiyorum tabi allah inşallah ikimizede en temizinden birertane nasip eder
Yani huzur bunlarda mıymış?Sonrası:
Board olayında pedallar simetrik durmadı mı canım sıkılıyor, sizinki gayet güzel olmuş, markası nedir?
EVH Phase 90'de gözüm kaldı hocam 🙂Öncesi:
Sonrası: