rastansaga demiş ki:😆 😆 😆 Koparttın olum nerden geldi aklına bot 🙂dorlin demiş ki:abi senin cort'un turkrocka para ödemesi karşılığında kodlanan bir bot olduğundan şüphem var.rastansaga demiş ki:Cort Zenox Z44
Sap zaten içbükey olmalı. Belki o frette bir sorun var.BLaCK_MaGiC86 demiş ki:arkadaşlar gitar sabit köprü...yani tremolo yok yükseskliği ise fazla bile denebilir aslında.sadece sap biraz içbükey gibi okadar onun da sorun olacağını sanmam ama olurmu?
öyle bi cevap vermişin ki otomatik gibi direk 😀rastansaga demiş ki:😆 😆 😆 Koparttın olum nerden geldi aklına bot 🙂dorlin demiş ki:abi senin cort'un turkrocka para ödemesi karşılığında kodlanan bir bot olduğundan şüphem var.rastansaga demiş ki:Cort Zenox Z44
emirizmir demiş ki:Selam millet bugün ankaraya yolum düştü zuhal müz uğradım ibanezler cort fabrikasında üretülüyormuş dedim adam delirdi biraz daha ısrar etsem beni dövecekti .....yok canım ibanezi karalamak için uyduruyorlar falan dedi biri bu fabrikanın adresini bu elemanlara gönderebilir mi?
Jackson ps4 jdr 94 leri 350 $ civarı dedi ('. eli tabiki sıfırı yok zaten)Bunların fotoları olan var mı varsa gönderirmisiniz merak ediyorum..
Birkaç liseliye rastladım onlar gezdirdi bir de başka biryerde Cort kx1f buldum 550$ dedi sıfırı şaşırdım avrupadan ucuza satılan ender gitarlardan dedi param olsa direk alacaktım.biraz tozlu duruyordu poşetin içindeydi bu mighty might ın eski manyetiklerinin kullanıldığı aletlerden olabilir mi? fabrika yada yapım yılı fiyatın ucuz olmasını etkiler mi...Etikette 605$ yazıyordu ama bana 550$ satıyoruz dedi Birkaç kere sordum doğrulamak için.....diğer gitarları da etiket fiyatının da 50$eksiğini söylüyordu.