İçindeki hoparlör haricinde de deneyenler çok iyi sonuç verdiğini söyler. Ancak teoride baktığınızda fx loop'lu bir amfiye return'den girince de yalnızca poweramp'i kullanır, preamp'i iptal edersiniz. Ben bütçeyi yüksek tutunuz diye bu örneği verdim, yani başka tavsiyeler de gelir arkadaşlardan elbette ama prosesörünüzü kullanmakta ısrarlıysanız, bütçeniz de varsa en iyi seçeneklerden biri bu olur herhalde. Ben birebir denemedim, okuduklarımdan hareketle diyorum.
Bana kalsa o kadar bütçem olsa, prosesörümü de satar misler gibi lambalı amfi ya da direk prosesör yerine lambalı bir preamp alırdım. Yine de seçim sizin 🙂 Ben prosesörlere bu kadar para vermeyi mantıklı bulmuyorum kendi adıma. Dediğim gibi sorduğunuz soruya dokunmadan cevap verince en iyi seçenek o gibi duruyor 🙂
Bunun dışında pedal biçiminde bir poweramp alıp (EHX'in var böyle ürünleri), yanına 1x12, 2x12 vs. bir kabin de alabilirsiniz.
Bana kalsa o kadar bütçem olsa, prosesörümü de satar misler gibi lambalı amfi ya da direk prosesör yerine lambalı bir preamp alırdım. Yine de seçim sizin 🙂 Ben prosesörlere bu kadar para vermeyi mantıklı bulmuyorum kendi adıma. Dediğim gibi sorduğunuz soruya dokunmadan cevap verince en iyi seçenek o gibi duruyor 🙂
Bunun dışında pedal biçiminde bir poweramp alıp (EHX'in var böyle ürünleri), yanına 1x12, 2x12 vs. bir kabin de alabilirsiniz.