Elimde kötü denecek düzeyde elektro gitar var. Amfi almak istiyorum. Line 6 spider IV 15, Blackstar id core 20 , İbanez tbx30r arasında kaldım hangisini önerirsiniz ya da sizin önerebileceğiniz bir amfi var mı? (Fiyat sınırı 850 TL)
2. el önerir misiniz? Sahibinden'den mesala
İbanez TBX serilerinde çok sorun yaşadım ben. Kombo da, kafa kabin de kullandım. Ya şişiyor ya abartılı bir düp gürültüsü yapıyor. Eğer Ultragain ve efekt ihtiyacınız yoksa benim tavsiyem Marshall AVT50 .
ağırlıkta metal çalmayı düşünüyorum, pedal yok yanlız, evde çalışırken 50w nasıl olur?Metal sound'u diyorsanız, Tbx30r her türlü. Efektler vs. pek önemli değilse tabii. Hoş o amfilerden alacağınız efekt biraz laf olsun diye olacaktır -Tbx30r'deki reverb efektinden de çok bir şey beklememek lazım-
Elbette 2. el alın bu arada. Bu devirde artık sıfır bir şey almanızı tavsiye etmem hiç.
tech21 trademark 30 ve blackstar ht1 bütçemi aşıyor, marshallsa üretimi durmuş satan yok denecek kadar az bi kaç yorum okudum kötülemişler,Bence 850 TL bütçe ayırdıysanız kesinlikle seceneklerinizin üstünde bir alet alırsınız. Örnek marshall avt serisi yada bulabilirseniz tech21 trademark 30 veya blackstar ht1 yada ht5 bu ürünler metal müzik için bir adım daha önde ve kaliteli ses alırsınız. Özellikle önerim
tech21 trademark 30 uzerinde sansamp gt2 gömülü.
tech21 trademark 30 ve blackstar ht1 bütçemi aşıyor, marshallsa üretimi durmuş satan yok denecek kadar az bi kaç yorum okudum kötülemişler,
elazığ'da oturuyorum şehir küçük, adam akıllı müzik market yok, çevremde çalan çok az insan var onlarda bırakmış durumda okul, ders vs. için deneme yapabilme imkanım yok, internette 2 el buldum marshall avt50 biraz araştırıcam eğer beğenirsem onu mu alayım yoksa tbxleremi bakayım?Başkalarının yorumundan önce, netteki ton örneklerini dinleyin, bir miktar fikir oluşsun kafanızda. Bir video ile yetinmemeye çalışın ama. En güzel kararı deneyince verirsiniz, imkanınız varsa deneyin. Zevkler göreceli maalesef. Ben bir Ht5'e vs. o kadar parayı vermem mesela. Roland'ın Cube serisine de. Avt daha bir tercih sebebi ama niyeyse içimden bir ses Tbx sizi gayet doyurur gibi geliyor. Deneyin araştırın ya 🙂
Bu arada şişme olayı nasıl bir mevzu acaba? İlk başladığımdan beri çok duydum bunları ama bir sefer denk gelmedim. 'transistörlü amfiler şişer, lambalılar şişmez' gibi genellemeler gırla olurdu 7-8 sene evvel.
blackstar Ht1 hepsi buradada en ucuz 894 tl Processor alamam artıkBence, bu bütçeyle, Blackstar HT1 + Processor (2.el tabi).
Roland Cube ve Tech21 Trademark da gayet kullanışlı. En doğrusu kendin denememn ama onu yapamıyorsan, yukarıda söylendiği gibi, ses örneklerine iyice bakmalısın. 2. elleri de denemeden almak riskli tabi.
elazığ'da oturuyorum şehir küçük, adam akıllı müzik market yok, çevremde çalan çok az insan var onlarda bırakmış durumda okul, ders vs. için deneme yapabilme imkanım yok, internette 2 el buldum marshall avt50 biraz araştırıcam eğer beğenirsem onu mu alayım yoksa tbxleremi bakayım?