olmadı tonguch abiyi dinleyelim birde bu konuda elinden ne gelir .
Deşmek, deşmek ve bulana dek yine deşmek 😉
olmadı tonguch abiyi dinleyelim birde bu konuda elinden ne gelir .
pera müzikle irtibata geçtim 30 luk kombo 325$ iken 15lik head 350$ dediler ne hikmetse 😀
1-Peavey Classic 30 ; Bildiğim kadarı ile Türkiye ülke sınırları içerisinde sıfırı bulunmamakta. Ambarla getirebilirim ama sonuç olarak lambalı amfi. Tedirgin oluyorum çünkü denemeden kapı teslim. Onca mesefa arası acaba lambalara bir zarar gelir mi ? Ve fiyatı bana diğer sunacağım iki amfiden daha maliyetli olacağı kesin. Piyasada bulabilirsem 2. ellere ne denli güvenebilirim ?
Blackstar gayet iyi bir çözümdür. Daha da ekomonik olsun dersen, küçük hoparlörüne rağmen, üzerine bir kabin çıkışı eklemesi yaptırılıp 4 ohm 12 inç hoparlör ile de kullanılabilecek bir Ibanez Valbee.
Fiyatı gayet ekonomik. Mydukkan'da şu an sıfır fiyatı 488 lira: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=5126&gid=89
Biraz sabır ve dikkatle, ikinci el combo Blackstar HT5, HT1 de düşürebilirsin. Sahibinden sitesinde bir kaç ilan var hali hazırda.
marshall ne kadar ünlü bir marka olsada ben 100 watt ve altını güçsüz buluyorum , dijital alma , tüplü alabilirsin
fenderin ve blackstarın kilere bi bak , Mesa 2.el bulursan yada ENGL atla zaten direk . tek model tavsiye edemem ama Orange da kaliteden ödün vermez sesler çok geniş bir aralıkta ve her tonu net olarak tutturabiliyor
Bende blackstar ve line6 arasinda kalmistim hocam ama blackstar ht5 i hic biyerde bulamadim. Gerek dore muzik olsun gerek sahibinden olsun. Fikir icin tesekkurler bugun arastirmaya devam edicem sana zahmet bildigin bi sitede ht5 varsa linkini atarmisin