Phaser'dan kesinlikle memnunum. Elime daha önce 3 farklı phaser geçmişti. İlki mxr block phase 90'dı. Garip bi volume boost'a sahipti o alet ve gereksiz bir distortion ile beraber çalışıyordu. Diğeri mxr ledli script phase 90'dı. Ondan memnundum. Vintage karakterli bir phaser'dı. Kendini çok belli etmeyen, sanki fx level'ı kısık bir phaser. 3.'sü ise Boss PH3 idi. Üzerindeki stage seçim ayarı mükemmeldi ancak takıntılı biriyseniz organik olmayan şeyler hissedebiliyordunuz o phaser'da. Şu an helix phaser bir phaser'a dair aradığım her şeyi sunuyor. Hem son derece doğal, hem fazlaca ayarlanabilir, hem de volume seviyeme dokunmuyor.
Flanger tecrübem ise daha önce yine mxr ile olmuştu. Mxr micro flanger kullandım bir süre. Aynı volume boost sorununu onda da yaşadım. Hatta öyle bir boostu vardı ki flanger efekti duyulmasa volume boost olarak kullanılabilir o alet. Vortex emin olun alanında çok iyi bir pedal. İstenmeyen hiçbir şey yok alette ki o da helix gibi son derece ayarlanabilir.
Bu arada bahsettiğim mxr problemleri sadece o pedallara denk gelen hadiseler olabilir. Severek kullananları biliyorum.
Boss ise her zaman "boss"tur
🙂
@oldiesngoldies